HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑπάντηση Σπύρου Τσαρλαμπά σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας

Απάντηση Σπύρου Τσαρλαμπά σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας

Α Π Α Ν Τ Η Σ Η   Σ Ε    Δ Η Μ Ο Σ Ι Ε Υ Μ Α

Σε απάντηση άρθρου με τίτλο «Σκαλωσιές στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στην κεντρική πλατεία» που αναρτήθηκε σήμερα 29/12/2015 στον ιστότοπο www.aromalefkadas.gr παραθέτω τα εξής:

Σε εφαρμογή του από 10/12/2014 πρωτοκόλλου της Διεύθυνσης Αναστηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού τοποθετήθηκαν εξωτερικά ικριώματα και προστατευτικά δίχτυα στο ναό του Αγίου Σπυρίδωνα από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας.

Όλες οι εργασίες έγιναν σε συνεννόηση με εμένα, ιδιοκτήτη του ναού, που άνοιξα το ναό και τον κήπο για να εκτελεσθούν οι προβλεπόμενες εργασίες, με την επίβλεψη της υπεύθυνης μηχανικού της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας & Λευκάδας κ. Ε. Κατσούλη την οποία ευχαριστώ θερμά για την άψογη συνεργασία και το ενδιαφέρον της.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την διαχειρίστρια του ιστότοπου κ. Β. Σάντα με σκοπό να ενημερωθεί και να αποκαταστήσει την αλήθεια αρνήθηκε να ακούσει εμμένοντας στις πληροφορίες που, όπως είπε, έχει από την Εκκλησία.

Αρνήθηκε κατηγορηματικά να ακούσει , και ως όφειλε να διασταυρώσει τις πηγές της, δίνοντας μου την αίσθηση ότι επιδιώκει αυτή και οι πληροφοριοδότες της την παραπληροφόρηση των αναγνωστών της ιστοσελίδας της. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Σπύρος Μάρκου Τσαρλαμπάς

Προηγουμενο αρθρο
Κλήρωση δωροεπιταγής 60 ευρώ στον αγώνα Τηλυκράτη - Απόλλωνα Πάργας
Επομενο αρθρο
Ανασκόπηση Α.Γ.Α Ευκκλέα Λευκάδας 2015

2 Σχόλια

  1. Νώντας Γαζής
    4 Ιανουαρίου 2016 at 13:00 — Απάντηση

    Αγαπητέ κ. Δημήτρη Ψωμά
    Με πολύ λεπτότητα θα ήθελα να με ενημερώσετε πόσοι είστε οι Κτήτορες αυτής της Ιστορικής Εκκλησίας και σε ποιό στάδιο βρίσκεται η αντιπαράθεσή σας με την Μητρόπολη. Εμείς είμαστε 7 Κτήτορες από το Νιοχώρι και την Βαυκερή, όλοι με το Επίθετο ΓΑΖΗ και επι χούντας ο πρώην Μητροπολίτης Νικηφόρος όχι απλά την οικειοποιήθηκε αλλά με τον Παπά πούλησε σχεδόν ολόκληρη μια τεράστια περιουσία σε επιλεγμένους δικούς τους ανθρώπους! Τώρα ο Νέος νίπτει τας χείρας του, ενώ στην περιοχή ευθύνης του δεν υπάρχει κανείς ανώτερό του πλην του Θεού, όπως γνωρίζεις! Ο Νικηφόρος σας πληροφορώ ότι όταν ήταν Αρχιμανδρίτης στη Λευκάδα το 1955 περίπου και ήρθε στο Νιοχώρι και τον φιλοξενήσαμε στο σπίτι μας, γιατί ήταν το μόνο σπίτι που φιλοξενούσε, τον Μητροπολίτη, τον Αρχιμανδρίτη, τον Γιατρό, τον Επιθεωρητή, τον Αστυνόμο, τις Μελισσουργιώτισσες και όλους όσους ξέμεναν εκεί, ήταν ο πατέρας μου και Δάσκαλος του χωριού τότε Λευθέρης Γαζής. Μετά τον Εσπερινό του Σαββάτου τον πήγαμε στην Κτητορική μας Εκκλησία και θυμάμαι ότι έμεινε κατάπληκτος από το (ΙΔΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ) που κοσμούσε την Ωραία Πύλη, έργο του Ι. Ρούσου, που έχει ζωγραφήσει και την Μεγάλη Βρύση! Δυστυχώς υπάρχει κι ένας περίεργος Κύπριος Δικηγόρος που άλλα μου είπε εμένα κι άλλα λέει στον Δεσπότη. Θα ήθελα την άποψή σας!!!

  2. ΨΩΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    30 Δεκεμβρίου 2015 at 10:49 — Απάντηση

    APOPOTE KYRIE SPYRO EINAI DIKAIODOSIA SOY O AG SPYRIDONAS NOMHZO OTI EXEIS XASH KAI TO DIKAIOMA POYEKMETALEBO SOYN TOSA XRONIA DIOTI DEN EISAI IDIOKTITHS KTITORAS EISAI OPOS KAI EMEIS KYRIE TSARLAMPA EIMASTE APO TOYS MEGALITEROYS KTITORES KAI TO XERHS KAI TO EXOYME DOSH STHN EKLISIA ME APOFASH DIKASTIRIOY KAI EINAI KAI ALOI H 6 H 7 AKOMA FTANH PIA ME TA CEMATASOY

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.