HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑπάντηση στον Σπύρο Πολίτη για την καταλληλότητα των γηπέδων

Απάντηση στον Σπύρο Πολίτη για την καταλληλότητα των γηπέδων

Κύριε Πολίτη,

Οι πολίτες της Λευκάδας γνώριζαν και γνωρίζουν όλη την πραγματικότητα σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις και δεν κατανοούμε το καταγγελτικό ύφος της επιστολής σας, ούτε την προσπάθειά σας για απαξίωση και παραπληροφόρηση.

Όλοι γνωρίζουν με πόσες δυσκολίες και μηδενική χρηματοδότηση έγιναν έργα υποδομής προκειμένου να λάβουν καταλληλότητα το γήπεδο ποδοσφαίρου Λευκάδας και το κλειστό γυμναστήριο και είμαστε περήφανοι γι αυτό.

Κύριε Πολίτη ΝΑΙ, δεν ολοκληρώθηκαν τα έργα στα περιφερειακά γήπεδα που αναφέρεστε. Δεν υπήρχαν χρήματα για να ολοκληρωθούν.

Δαπανήθηκαν όμως πάνω από 550.000€ για τις εγκαταστάσεις των δυο γηπέδων της Λευκάδας (ενίσχυση των κερκίδων, φωτισμός γηπέδου, δημιουργία χώρων φιλοξενίας ομάδων, διαιτητών, ιατρείων, αποδυτηρίων, προμήθεια μικροφωνικής εγκατάστασης, αγορά φυσούνας, πάγκων, μέρος των καθισμάτων, επισκευή στέγης Κλειστού Γυμναστηρίου, τοποθέτηση μονίμου υδροδοτικού συστήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο και ηλιακού θερμοσίφωνα, τοποθέτηση διαχωριστικών κερκίδων και στα δύο γήπεδα, κ.ά. παρεμβάσεις). Επιπλέον, τοποθετήθηκαν κερκίδες και περίφραση στο γήπεδο του Αγίου Πέτρου και έγιναν εργασίες στα υπόλοιπα γήπεδα. Τέλος, με τον Νόμο Περί Αυθαιρέτων, νομιμοποιήθηκαν τα γήπεδα Σύβρου, Αγίου Πέτρου και Λευκάδας.

Από το συνολικό ποσό των 300.000€ που ήταν τα χρέη των ΝΠΔΔ μέχρι το 2010 εξοφλήθηκαν περίπου οι 200.000€ και η θητεία η δική μας δεν άφησε χρέη.

Αυτά ήταν για εμάς οι προτεραιότητες και κρινόμαστε γι αυτά.

Εμείς, όπως και όλοι οι Λευκαδίτες ελπίζουμε και επιθυμούμε από εσάς να γίνουν άμεσα όλες εκείνες οι ενέργειες, προκειμένου να λάβουν και τα υπόλοιπα γήπεδα καταλληλότητα.

Αναφέρετε στην επιστολή σας ότι απαιτούνται 160.000€ περίπου, δηλαδή, μόλις το ¼ των χρημάτων που εμείς δαπανήσαμε για τις αθλητικές εγκαταστάσεις μέσα σε 3 χρόνια.

Κύριε Πολίτη, έχουμε υπομονή και σας δίνουμε πίστωση χρόνου…

Είμαστε σε αναμονή. Εκείνο όμως που δεν θα ανεχτούμε είναι η συκοφάντηση και η παραπληροφόρηση και να είμαστε το άλλοθι για να αλλάξει η ατζέντα στην επικαιρότητά σας.

Σκιαδά – Πετούση Ζωή                                              Ζουριδάκης Ευτύχιος
Πρώην Αντιδήμαρχος Λευκάδας                        Πρώην Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού

Σχετικά: Το θέμα καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Λειτουργία Κινηματογραφικής Λέσχης από το Εργατικό Κέντρο
Επομενο αρθρο
Πολιτισμός, όχι σκουπίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.