HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑπαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα από τις 9 το βράδυ

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα από τις 9 το βράδυ

Νέα περιοριστικά μέτρα για τον περιορισμό μετάδοσης του κοροναϊού ανακοίνωσε, το απόγευμα της Τετάρτης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά από το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής 13 Νοεμβρίου τίθεται σε εφαρμογή περιορισμός της κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί.

Όπως ανέφερε, ο λόγος που οδήγησε σε αυτή την απόφαση ήταν η διαπίστωση περιττών μετακινήσεων σε σπίτια πολιτών.

Σημειώνεται ότι από τις 21:00 έως τις 05:00 επιτρέπονται μέσω SMS μόνο οι απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις κοντά στην οικία του καθενός.

Εξαιρέσεις γίνονται μόνο για λόγους εργασίας, υγείας και μετακίνησης του κατοικιδίου κάθε νοικοκυριού και σε κοντινή απόσταση από την κατοικία

Επίσης, απαγορεύεται κυνήγι και ψάρεμα, ενώ αυστηροποιείται η τηλεργασία. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν ανά πάσα στιγμή διαθέσιμες καταστάσεις που να αποδεικνύουν ότι λειτουργούν μόνο με το απολύτως αναγκαίο προσωπικό προαναγγέλλοντας αυστηροποίηση των ελέγχων.

.

Προηγουμενο αρθρο
Ένα ακόμα κρούσμα κορωνοϊού στην Λευκάδα - 2.752 πανελλαδικά - 43 θάνατοι
Επομενο αρθρο
Το Ιβάρι όπως δεν το έχουμε ξαναδεί

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.