HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑπάντηση Ανεξάρτητων Ελλήνων Λευκάδας σε Ν.Ε ΠΑΣΟΚ

Απάντηση Ανεξάρτητων Ελλήνων Λευκάδας σε Ν.Ε ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση
Ανεξάρτητων Ελλήνων Λευκάδας

Σε σχέση με την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ της 30ης Απριλίου 2015, έχουμε να σχολιάσουμε ως παρακάτω:

Το γάρ της θλίψεως πολύ, γεννά παραφροσύνη…(κι ο αγώνας πολιτικής επιβίωσης το ίδιο…).
Δεν αποτελεί και καμιά σοφή ιδέα εκ μέρους της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, να μας θυμίζει, μέσω ανακοινώσεων την ύπαρξη, του πάλαι ποτέ λαϊκού κόμματος που μεταλλάχθηκε σε νεοφιλελεύθερο μόρφωμα και εξαθλίωσε τον Λαό και τη Πατρίδα.

Επειδή ο λαός θυμάται, και ένοιωσε στο πετσί του της πολιτικές ΠΑΣΟΚ –ΝΔ, όταν το ΠΑΣΟΚ βγάζει ανακοινώσεις, ισχύει το …σιγαν κρείττον του λαλειν ή σε πιο νεοελληνική εκδοχή, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί.

Επειδή, στους ΑΝΕΛ, έχουμε ταχθεί με ψυχή και σώμα, στη προσπάθεια ανάστασης της Πατρίδας, δεν έχουμε την πολυτέλεια, να δαπανούμε χρόνο πολλαπλών απαντήσεων, σε κόμματα που κατασπάραξαν τις σάρκες του λαού και της χώρας.

Θα επανέλθουμε μόνο για σοβαρές πολιτικές ανακοινώσεις, του Πανελλήνιου(;) Σοσιαλιστικού(;) Κινήματος(;)!!!

Προς το παρόν θα τους συστήναμε να μελετήσουν την διακήρυξη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, και να ξανανοίξουν τη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, μήπως θυμηθούν και τα περίφημα σλόγκαν που κάποτε συγκλόνιζαν το πανελλήνιο, περί εθνικής ανεξαρτησίας και εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, ο λαός δε ξεχνά τι σημαίνει δεξιά, ο αγώνας τώρα δικαιώνεται, Λαός ΠΑΣΟΚ στην εξουσία…

Μόνο που το ΠΑΣΟΚ αντικατέστησε τον λαό με την διαπλοκή…. . Αυτά προς το παρόν.

Συντονιστική Επιτροπή ΑΝΕΛ Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Δυο επισημάνσεις από το χτεσινό (29/4) Δημοτικό Συμβούλιο
Επομενο αρθρο
Ενημέρωση Δημάρχου στο Δ.Σ. για τις συναντήσεις με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες σε σειρά υπουργείων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.