HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑπονομή βραβείου Ροντογιάννη

Απονομή βραβείου Ροντογιάννη

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε(στο Μεγανήσι) η εκδήλωση απονομής του Βραβείου «Στην μνήμη Παναγιώτη- Ελένης Ροντογιάννη και του εγγονού τους Αντώνη Καφούση».

Την φετινή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την γιορτή του Γυμνασίου για το Πολυτεχνείο, προλόγισε ο Αντιδήμαρχος Θ. Κονιδάρης σε μια έτσι κι αλλιώς κατάμεστη αίθουσα. Συγκινητικά και φέτος τα λόγια της ιατρού του Ευαγγελισμού κας Ροντογιάννη, εκπροσώπου της οικογένειας, η οποία παρέδωσε και το βραβείο. Τόνισε, ως έπρεπε, την λέξη μνήμη. Η εφήμερη πορεία μας στην γη δεν μπορεί παρά να έχει σημασία μόνο για τα σημάδια, τις θύμησες και τα έργα μας που αφήνουμε πίσω. Άρα η μνήμη των σημαντικών, η αρχέγονη ανάγκη για υστεροφημία (με την κλασική, θετική έννοια) είναι η ουσία της πορείας αυτής. Αείμνηστοι.

3

Με μνήμες από τον πρόσφατο και αιφνίδιο χαμό ενός δικού της, νέου ανθρώπου, παρέλαβε και η Έλλη Κωστούλα το βραβείο της, μέσα σε έκδηλη συγκίνηση. Η Έλλη (κόρη της Ισμήνης Κονιδάρη και του Γιώργου Κωστούλα +, θα σπουδάσει στην Παιδαγωγική Ακαδημία στα Γιάννενα (μετά από μεταγραφή) και της ευχόμαστε ολόψυχα λαμπρή σταδιοδομία και πάντα επιτυχίες!

Την εκδήλωση έκλεισαν με σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κος Αργυρός και η Διευθύντρια του Γυμνασίου κα Μεταξά.

5

Πηγή: www.meganisitimes.gr

Προηγουμενο αρθρο
Αποφάσεις Περιφερειακού Συμβουλίου 16/11/2014
Επομενο αρθρο
Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας: Κάλεσμα σε απεργία στις 27 Νοέμβρη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.