HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑποστρατεύεται ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων

Αποστρατεύεται ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων

Την αποστρατεία του Περιφερειακού Διευθυντή Ιονίων Νήσων της ΕΛΑΣ, Ταξίαρχου Μαρτίνη Σπυρίδωνα αποφάσισε χθες το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων υπό την προεδρία του Αρχηγού της Αντιστρατήγου Δημήτριου Τσακνάκη και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Κωνσταντίνου Τσουβάλα και Εμμανουήλ Κατριαδάκη. Ενώ ακόμα δεν έχει κριθεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Το Ανώτατο Συμβούλιο έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους είκοσι Ταξιάρχους μεταξύ των οποίων και τον Περιφερειακό Διευθυντή Ιονίων νήσων Μαρτίνη Σπυρίδωνα, ο οποίος αποστρατεύεται με τον βαθμό του Υποστρατήγου. Το Ανώτατο Συμβούλιο ίσως και σήμερα θα αποφασίσει για την τοποθέτηση του νέου Περιφερειακού Διευθυντή .

Μήνυμα του απερχόμενου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων Ταξιάρχου Μαρτίνη Σπυρίδωνα

Με συναίσθημα πληρότητας και ιδιαίτερη συγκίνηση αποχωρώ από την θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων, στην οποία είχα την τιμή και ιδιαίτερη ευθύνη να υπηρετήσω την πατρίδα μου, ως τελευταίο σταθμό στην υπηρεσιακή μου πορεία στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο χρονικό διάστημα των τελευταίων τριών ετών περίπου, υπηρετώντας επίσης από την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Κερκύρας και του Περιφερειακού Διευθυντή Ασφαλείας Ιονίων Νήσων, διέκρινα το ιδιαίτερο ήθος και επαγγελματισμό των αστυνομικών που υπηρετεί σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες, στοιχεία τα οποία αποτελούν και την παρακαταθήκη διασφάλισης της ευνομίας και ασφάλειας των πολιτών των Ιονίων Νησιών.

Παράλληλα αισθάνομαι και την ανάγκη να επισημάνω το ιδιαίτερο ήθος και εμπιστοσύνη με την οποία, οι πολίτες των νησιών του Ιονίου περιέβαλαν τόσο εμένα όσο και τους συναδέλφους μου, αποτελώντας και τον σταθερό μας σύμμαχο στην προσπάθεια που καταβάλουμε για την ευημερία του τόπου μας.

θα ήταν παράλειψη μου, τέλος, να μην ευχαριστήσω, για την εξαιρετική συνεργασία, τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, των Εκκλησιών, των υπολοίπων σωμάτων ασφαλείας, τοπικών φορέων και των ΜΜΕ.

Προηγουμενο αρθρο
Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση για απεγκλωβισμό τραυματία στην Π.Υ. Λευκάδος
Επομενο αρθρο
Νέος Διοικητής στην 6η ΥΠΕ, ο γιατρός Γιώργος Γιαννόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.