HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΑποσύρεται ταλκ της Johnson & Johnson – Εντοπίστηκαν ίχνη αμιάντου

Αποσύρεται ταλκ της Johnson & Johnson – Εντοπίστηκαν ίχνη αμιάντου

Αφορά όλες τις συσκευασίες του προϊόντος της εταιρείας, σε συσκευασία των 600 γραμμαρίων

Η αλυσίδα φαρμακείων CVS Health Corp ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι αποσύρει από τα ράφια της, για προληπτικούς λόγους, όλες τις συσκευασίες παιδικού ταλκ της εταιρείας Johnson & Johnson, σε συσκευασία των 600 γραμμαρίων.

Η εταιρεία, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με χιλιάδες αγωγές για σειρά προϊόντων της, έκανε γνωστό την περασμένη εβδομάδα ότι αποσύρει περίπου 33.000 συσκευασίες παιδικής πούδρας στις Ηνωμένες Πολιτείες αφού εντοπίστηκαν ίχνη αμίαντου σε δείγματα που ελήφθησαν από ένα μπουκάλι το οποίο είχε αγοραστεί διαδικτυακά, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Η CVS ανέφερε ότι συμμορφώνεται με την εθελοντική ανάκληση του προϊόντος και θα το αποσύρει από όλα τα καταστήματά της, καθώς και από τον εμπορικό ιστότοπό της.

Οι πελάτες της που το είχαν ήδη αγοράσει θα πρέπει να σταματήσουν τη χρήση του και να το επιστρέψουν στο φαρμακείο για να αποζημιωθούν.

Προηγουμενο αρθρο
Σαν σήμερα το 1870 στη Λευκάδα, γίνεται η πρώτη παρατήρηση του Σέαλος στην Ελλάδα
Επομενο αρθρο
Ψηφίστηκαν από τη Βουλή δύο σημαντικές ρυθμίσεις για την Λευκάδα: Ανοίγει ο δρόμος για τα απορρίματα και την Μαρίνα στο Βλυχό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.