HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά
Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό από την Παρασκευή (21.08.2020) έως σήμερα (24.08.2020) πρώτες πρωινές ώρες, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, συνελήφθησαν (3) άτομα, ως ιδιοκτήτες ή προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για τις ακόλουθες περιπτώσεις:

στη Ζάκυνθο, σήμερα (24.08.2020) πρώτες πρωινές ώρες, ημεδαπός με την ιδιότητα του προσωρινά υπεύθυνου, για λειτουργία καταστήματος πέραν της 24:00 ώρας με επιβολή διοικητικού προστίμου (10.000) ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας καθώς και για παραβίαση του μέτρου του ποσοστού τετραγωνικών ανά άτομο, στο ίδιο κατάστημα, με επιβολή διοικητικού προστίμου (10.000) ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας.
στην Κέρκυρα το Σάββατο (22.08.2020), το βράδυ ημεδαπός με την ιδιότητα του προσωρινά υπεύθυνου, για λειτουργία καταστήματος παραβιάζοντας το μέτρο για απαγόρευση όρθιων πελατών, κατά αναλογία τετραγωνικών ανά άτομο με επιβολή διοικητικού προστίμου (10.000) ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας
στην Κέρκυρα, την Παρασκευή (21.08.2020) το βράδυ, ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος, παραβιάζοντας το μέτρο για απαγόρευση όρθιων πελατών, με επιβολή διοικητικού προστίμου (3.000) ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν (62) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (5) στη Ζάκυνθο και (7) στην Κεφαλονιά και (4) στην Λευκάδα για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους (150) ευρώ, κατά περίπτωση.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των τριών (3) συλληφθέντων θα διαβιβαστούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Προηγουμενο αρθρο
Ακόμα διψάει ο Καστός...
Επομενο αρθρο
«Απόψε κλαίει ο ουρανός» -Πέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.