HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑποφάσεις 34ης Τακτικής και 35ης Ειδικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας

Αποφάσεις 34ης Τακτικής και 35ης Ειδικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, στην Τακτική Συνεδρίαση της 3ης Δεκεμβρίου 2018 συζήτησε και, μεταξύ άλλων, αποφάσισε:

Την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Λευκάδας, έτους 2019.

Την έγκριση Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας για το οικονομικό έτος 2019».

Την έγκριση Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας για το οικονομικό έτος 2019.

Την διεκδίκηση αιτημάτων που αφορούν το κτηματολόγιο.

Την αποδοχή πίστωσης ποσού 120.700,00€ για την εκτέλεση του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Την αποδοχή χρηματοδότησης εξακοσίων χιλιάδων ευρώ (600.000,00 €), από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών (ΥΠΟΜΕΔΙ), για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή μόνιμης παράκαμψης δημοτικής οδού στην Τ.Κ. Απόλπαινας λόγω κατολισθήσεων».

Την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», προϋπολογισμού 700.000,00€ και την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».

Την αποδοχή πίστωσης ποσού 50.000,00 € για την εκτέλεση του έργου «ΑΝΑΣΚΑΠΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ».

Την έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Λευκάδας για το έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», ΠΟΣΟΥ 270.000€.

Επίσης, σε ειδική συνεδρίαση, ψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης του Δήμου Λευκάδας για το οικονομικό έτος 2019.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση – Πρόσκληση πρωτοβουλίας αγροτών Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Την Δευτέρα η επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.