HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑποφυλακίστηκε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλους

Αποφυλακίστηκε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλους

Μετά την αποφυλάκιση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, το Ποτάμι εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι «Η υπεξαίρεση 17,9 εκατομμυρίων ευρώ τιμωρείται πλέον στην Ελλάδα με 29 μήνες φυλακή! Άλλη μια μεγάλη επίδοση του κ .Παρασκευόπουλου και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που θα ζήλευαν ακόμη και τριτοκοσμικές χώρες με ανύπαρκτα συστήματα δικαιοσύνης. Ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλος κάνοντας χρήση των διατάξεων του νόμου που ψήφισε η «Πρώτη φορά Αριστερά» και οι άτεγκτοι σύμμαχοί της επιστρέφει από σήμερα στις δουλειές του, έχοντας εκτίσει μόλις το 1/5 από την ποινή των 12 χρόνων που του επέβαλε το δικαστήριο. Περιμένουμε σύντομα από τον κ. Παρασκευόπουλο τις βελτιώσεις του νόμου που θα επιτρέψουν και σε άλλους επιφανείς καταχραστές δημοσίου χρήματος και μιζαδόρους να βγουν από τις φυλακές και να επιστρέψουν στις δουλειές τους».

Η απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων Νίκου Παρασκευόπουλου: «Παρά το ευρωπαϊκό προφίλ που προσπαθεί να επιδείξει το Ποτάμι σπεύδει να εκμεταλλευτεί παλαιοκομματικά την έκδοση ενός δικαστικού βουλεύματος και να εκφράσει τις πιο λαϊκίστικες αντιλήψεις για το σωφρονιστικό σύστημα. Η απόλυση υπό όρους κρατουμένων με σοβαρά προβλήματα υγείας (πιστοποιημένο ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω) μετά την έκτιση μέρους της ποινής τους συνιστά διεθνή ανθρωπιστική επιταγή», σημείωσε ο υπουργός.

Προηγουμενο αρθρο
Νέα δεδομένα στις αναλήψεις -Ποιες ημέρες τα ΑΤΜ θα δίνουν τα 420 ευρώ
Επομενο αρθρο
Η νέα απόδειξη στο σουβλατζίδικο!

1 Σχόλιο

  1. Παϊσιος
    29 Ιουλίου 2015 at 12:07 — Απάντηση

    Με τα λεφτά τι θα γίνει? Θα τα επιστρέψει?

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.