HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑπό την επετειακή εκδήλωση της Νέας Χορωδίας

Από την επετειακή εκδήλωση της Νέας Χορωδίας

Η Νέα Χορωδία συμπλήρωσε φέτος 50 χρόνια από την ίδρυσή της. Σήμερα (7/12) μέσα σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής, πραγματοποίησε την τελευταία επετειακή εκδήλωσή της. Τίμησε για την προσφορά τους τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου, τους προέδρους, και τους μαέστρους του χορωδιακού τμήματος.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του σωματείου Άγγελος Παπαδόπουλος με σύντομο χαιρετισμό για να ακολουθήσει στη συνέχεια η ομιλία του Σπύρου Κόγκα, του μακροβιότερου προέδρου του σωματείου, ο οποίος με συγκίνηση ανέφερε την ιστορία της Νέας Χορωδίας από την ίδρυσή της σχεδόν, μέχρι το 1988. Ανέφερε για τους περίφημους αποκριάτικους χορούς του σωματείου στο Πάνθεον για τα ταξίδια στο εξωτερικό και για τη δημιουργία του χορευτικού τμήματος.

Την εκδήλωση πλαισίωσε το μουσικό σύνολο «ORPHEUS CLARINET».

1

Προηγουμενο αρθρο
Διαμαρτυρία του Δ.Σ. της ομάδας «Νίκη» Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Νίκη πρωτιάς στη Δράμα, για τη Νίκη Λευκάδας

1 Σχόλιο

  1. Σπύρος Α Καράμπαλης
    7 Δεκεμβρίου 2014 at 23:13 — Απάντηση

    Ευχαριστώ που ανέφεραν το όνομα του πατέρα μου Αλέκου Καράμπαλη ,
    αλλά κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων γιά τα πενήντα χρόνια της Νέας Χορωδίας δεν στάλθηκε ούτε μία πρόσκληση για νά παρευρεθούν οι συγγενείς, ετσι δικαιολογειται και η προσέλευση του κόσμου:

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.