HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΑργυρό μετάλλιο για τον Γιάννη Θεράπο από τη Λευκάδα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της IFBB

Αργυρό μετάλλιο για τον Γιάννη Θεράπο από τη Λευκάδα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της IFBB

Με το αργυρό μετάλλιο στις αποσκευές του γύρισε στη Λευκάδα ο αθλητής του Body Building Γιάννης Θεράπος, που συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα της Ε.Ο.Σ.Δ., στο Παγκόσμιο Κύπελλο της IFBB από 23-26 Νοεμβρίου στην πόλη Κλουζ της Ρουμανίας.

Ο Γιάννης αγωνίστηκε στην κατηγορία Classic Bodybuilding +1.80 όπου έλαβε την δεύτερη θέση.

Πιο αναλυτικά, με 7 μετάλλια (5 χρυσά και 2 αργυρά) καθώς και 2 επαγγελματικές κάρτες γύρισε στις αποσκευές της η Εθνική Ομάδα της Ε.Ο.Σ.Δ. η οποία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της IFBB από 23-26 Νοεμβρίου στην πόλη Κλουζ της Ρουμανίας.

Αρχικά η πρώτη αγωνιστική ημέρα βρήκε τον Σταθόπουλο Νίκο και την Αγιαννοπούλου Βασιλική να κατακτούν το Χρυσό και το Αργυρό Μετάλλιο στις κατηγορίες Masters Men’s Physique 40-49 και Masters Body Fitness αντίστοιχα.

Επίσης, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Βαγγέλης Συρίγος ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία Men’s Physique +1,79, Ειρήνη Παπαγεωργίου (Χρυσό στην κατηγορία Wellness άνευ συν/σμου), και Μηνίδης Οδυσσέας 7η θέση Men’s Physique +1,79.

Την δεύτερη ημέρα η Έλληνες αθλητές συνέχισαν στον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό. Αρχικά η Kristine Jansone επικράτησε και στις 2 κατηγορίες που αγωνίστηκε, Bikini Fitness Masters και Bikini Fitness -1.62, κατακτώντας επαγγελματική κάρτα IFBB Elite Pro στο Οverall!

Εν συνεχεία ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος δεν άφησε κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης αφού μετά από την κατηγορία του Bodybuilding +100 κατέκτησε ομόφωνα και εκείνη του Γενικού Νικητή αποκτώντας και αυτός Επαγγελματική κάρτα.

Οι αγώνες έκλεισαν με την κατηγορία του Γιάννη Θεράπου Classic Bodybuilding +1.80 ο οποίος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο!

Η Ελλάδα στο σύνολο των μεταλλίων ανάμεσα από 23 χώρες κατέκτησε την 2η θέση πίσω από την οικοδέσποινα Ρουμανία και αφήνοντας στην τρίτη θέση το Ιράκ.

Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής ήταν ο Γ.Γ. της Ε.Ο.Σ.Δ. και Διεθνής Κριτής της IFBB κ. ΚΛΙΑΦΑΣ Στέλιος.

Πηγή: www.pamepreveza.gr

Προηγουμενο αρθρο
Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σπύρου Βρεττού «Πικρός Εξωγήινος »
Επομενο αρθρο
Προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ της Ελεονώρας Φιώρου «Το Οροπέδιο της Εγκλουβής: Κωδικός ILL293»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.