HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑρχίζουν ξανά οι «Διάλογοι Γονέων – Από φέτος και στη Νότια Λευκάδα

Αρχίζουν ξανά οι «Διάλογοι Γονέων – Από φέτος και στη Νότια Λευκάδα

Αρχίζουν ξανά οι «Διάλογοι Γονέων»!
Φέτος και στη Νότια Λευκάδα!

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, ξαναρχίζουν σε λίγες ημέρες και οι «Διάλογοι Γονέων», μια πρωτοβουλία της τοπικής μας Εκκλησίας για τη στήριξη της οικογένειας.

Όπως κάθε χρόνο, οι ενδιαφέρουσες αυτές συνάξεις προβληματισμού και επικοινωνίας θα λαμβάνουν χώρα μια φορά το μήνα στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της «Καταφυγής» (πρώην ΝΕΛΕ ή παλαιά Μητρόπολη – οδ. Μεγανησίου 5, κοντά στην Κεντρική Πλατεία), με εκλεκτούς και έμπειρους ομιλητές.

Στη διάρκεια κάθε ομιλίας, στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου, θα υπάρχει πάντοτε δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, προκειμένου οι γονείς να συμμετέχουν απερίσπαστοι στο διάλογο.

Η πρώτη συνάντηση των «Διαλόγων Γονέων» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ., με ομιλητή τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Θεμιστοκλή Μουρτζανό, Δρ. Θεολογίας – φιλόλογο, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και Υπεύθυνο Νεότητας της Ι. Μ. Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, ο οποίος θα εισηγηθεί το θέμα: «Οικογένεια και διαφυλικές σχέσεις: Από το σώμα στη συντροφικότητα».

Το πρωί της Κυριακής και ώρα 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής, ο π. Θεμιστοκλής θα παρουσιάσει το ίδιο θέμα για τους γονείς της Νότιας Λευκάδας, ενώ τα παιδιά θα απασχοληθούν στο προαύλιο του Σχολείου με παιχνίδια στίβου, που θα διοργανωθούν σε συνεργασία με το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα διοργανώνονται κάθε μήνα στην περιοχή, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Βασιλικής, ενώ κάθε δεύτερη Κυριακή θα διοργανώνεται «Κατηχητικό Παιχνίδι» στην περιοχή με την ευθύνη συνεργατών του «Κέντρου Νεότητας» της τοπικής μας Εκκλησίας.

Λευκάδα, 6 Οκτωβρίου 2015

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Διάλογοι γονέων_ΝΛευκάδα_1η συνάντηση

Προηγουμενο αρθρο
Σπύρου σε Γαλιατσάτο: Τι κάνετε με ΕΣΠΑ, έργα και οικονομικά της ΠΙΝ
Επομενο αρθρο
Συνέντευξη Χρίστου Χαλικιά στη Μαρία Λουηζίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.