HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΑς ασχοληθούν στο Δήμο με τα βουλωμένα φρεάτια

Ας ασχοληθούν στο Δήμο με τα βουλωμένα φρεάτια

Ένα κομφούζιο δημιουργήθηκε χτες Σάββατο στους δρόμους πέριξ της Μητρόπολης Λευκάδας κατά την διάρκεια της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η δυνατή μπόρα που ξέσπασε, είχε σαν αποτέλεσμα οι δρόμοι να κατακλειστούν από αυτοκίνητα. Λίγο αυτοί που θα μετακινούταν ούτως ή άλλως, λίγο η Ελληνίδα μάνα, που λόγω της βροχής έσπευσε να φέρει ομπρέλα και μπουφάν στο βλαστάρι της, δημιούργησαν κυκλοφοριακό συνωστισμό.

Τα πολλά αυτοκίνητα σε συνδυασμό με τους πλημμυρισμένους δρόμους δημιούργησαν για μια ακόμα φορά γνώριμες εικόνες εγκατάλειψης της πόλης. Το μεγάλο φρεάτιο στην διασταύρωση των οδών Θ. Στράτου και Ν. Ζαμπελίου ήταν βουλωμένο. Έτσι πλημμύρισαν οι δρόμοι. Τόσο εμείς όσο και τα σχολιταρούδια χωθήκαμε ως τον αστράγαλο στο νερό για να μετακνηθούμε.

Το ίδιο είχε συμβεί και με την μπόρα που είχε ξεσπάσει προ ημερών. Πλημμυρισμένοι δρόμοι λόγω βουλομένων φρεατίων σε άλλα σημεία της πόλης. Οι βροχές ήταν αναμενόμενες. Εκτός της ενημέρωσης, είναι και η εποχή τους. Πόσο καλοκαίρι θα κάμει ακόμα;
Οι προτεραιότητες όμως του Δήμου δεν φαίνεται να συμβαδίζουν με τον καιρό.

Προηγουμενο αρθρο
Επειδή, πρέπει οι νέες γενιές να μαθαίνουν την ιστορική αλήθεια
Επομενο αρθρο
Ετοιμάζει δολώματα για το παραγάδι

1 Σχόλιο

  1. τασοσ
    29 Οκτωβρίου 2017 at 18:32 — Απάντηση

    ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΦΡΕΑΤΙΑ?

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.