HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑστυνομικές δράσεις στα Ιόνια Νησιά για την προστασία της τουριστικής εμπορικής δραστηριότητας και πρόληψη της εγκληματικότητας

Αστυνομικές δράσεις στα Ιόνια Νησιά για την προστασία της τουριστικής εμπορικής δραστηριότητας και πρόληψη της εγκληματικότητας

Σε πλήρη εξέλιξη οι αστυνομικές δράσεις στα Ιόνια Νησιά για την προστασία της τουριστικής εμπορικής δραστηριότητας και την πρόληψη της εγκληματικότητας

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (27.06.2015) στα Ιόνια νησιά, για την προστασία της τουριστικής εμπορικής δραστηριότητας και την πρόληψη της εγκληματικότητας.

Οι ειδικές αυτές δράσεις, έχουν στόχο την αντιμετώπιση της παραβατικότητας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, την συστηματική αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών καθώς και την πρόληψη της μικροεγκληματικότητας.

Αναλυτικότερα οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν από τις Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου και Λευκάδας, είχαν ως αποτέλεσμα να ελεγχθούν συνολικά (148) οχήματα και (272) άτομα.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν συνολικά (28) άτομα, από τις οποίες ξεχωρίζουν:

(3) άτομα για ηχορύπανση.
(5) άτομα για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος
(1) άτομο για πλαστογραφία
(1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας των αλλοδαπών
(1) άτομο για παράνομη οπλοκατοχή
(6) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας

Βεβαιώθηκαν, συνολικά (53) παραβάσεις Υγειονομικού ενδιαφέροντος για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων, ωράριο λειτουργίας και άλλες.

Επίσης, για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την αντιμετώπιση επικίνδυνων παραβάσεων, βεβαιώθηκαν συνολικά (171) παραβάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν:

(2) για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
(11) για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
(20) για παράβαση του ορίου ταχύτητας
(31) για μη χρήση προστατευτικού κράνους
(6) για μη χρήση ζώνης ασφαλείας
(5) για χρήση κινητού τηλεφώνου

Προηγουμενο αρθρο
Εκδήλωση «Μνήμης και Τιμής» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Σκάροι»
Επομενο αρθρο
Η μέρα που η Ελλάδα χρεοκόπησε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.