HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΑυτοί που μοχθούν για τις εκλογές

Αυτοί που μοχθούν για τις εκλογές

Κάποιοι υπάλληλοι του Δήμου και της Περιφέρειας δουλεύουν σκληρά για την άρτια οργάνωση των εκλογών. Υπάρχει ένας μεγάλος όγκος δουλειάς που πρέπει να διεκπεραιώσουν και μάλιστα σε περιορισμένο χρόνο.

Τυχαία βρέθηκα σήμερα το μεσημέρι σε μια μεγάλη αίθουσα της Περιφέρειας που οι υπαλλήλου δούλευαν πυρετωδώς. Σ’ αυτό το χώρο είχαν μεταφερθεί από τις παρατάξεις τα ψηφοδέλτια, τα οποία παρελήφθησαν ενυπόγραφα από αρμόδιο υπάλληλο.

DSCN9394

Οι υπάλληλοι με βάσει τους καταλόγους των εκλογικών τμημάτων με το σύνολο των ψηφοφόρων κάθε ενός, ετοιμάζουν τόσα πακετάκια ψηφοδελτίων, όσοι και οι συνδυασμοί. Αυτά ελέγχονται, κλείνονται, τυλίγονται και γράφεται επάνω στο χαρτί περιτυλίγματος το εκλογικό τμήμα για το οποίο προορίζονται. Αφού ολοκληρωθούν τα ψηφοδέλτια κάθε εκλογικού τμήματος μαζί με το πρωτόκολο ψηφοφορίας τοποθετούνται σε σάκους, τόσους όσα τα εκλογικά τμήματα. Ο κάθε σάκος ασφαλίζεται με βουλοκέρι. Η διαδικασία είναι διπλή αφού επαναλαμβάνουν τα ίδια και για τις εκλογές της Περιφερείας. Οι σάκοι με το εκλογικό υλικό παραλαμβάνονται από τον δικαστικό αντιπρόσωπο και μεταφέρονται με αυτοκίνητο του Δήμου στα εκλογικά τμήματα.

Προηγουμενο αρθρο
Η Vueling ανακοίνωσε νέα πτήση από τη Ρώμη προς τη Λευκάδα...!!!
Επομενο αρθρο
Σύβρος είναι εν χωρίον*

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.