HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο – Είχαν σημειωθεί κρούσματα COVID

Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο – Είχαν σημειωθεί κρούσματα COVID

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 41χρονος Δημήτρης Καμπανάρος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα.

Τη Δευτέρα σήμανε συναγερμός στις υγειονομικές αρχές της χώρας, καθώς ο κορωνοϊός χτύπησε ακόμα ένα γηροκομείο της Αττικής, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Θετικοί στον κορωνοϊό είχαν εντοπιστεί τρεις γυναίκες 33 και 47 ετών (σ.σ. οι εργαζόμενες), και μία 87χρονη που ζει στη δομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τεστ για τον ιό είχαν γίνει δύο φορές στο γηροκομείο. Η πρώτη ήταν στις 15 Οκτωβρίου, κατά την οποία δεν εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα, ενώ τη Δευτέρα 19/10, ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου προχώρησε με δική του πρωτοβουλία σε διενέργεια rapid test, από τα οποία προέκυψαν τα τρία θετικά κρούσματα.

«Κατευθείαν πήραμε μοριακό για το επιβεβαιώσουμε και ο ΕΟΔΥ έκανε τεστ σε όλους όσους βρίσκονται στο γηροκομείο», είχε δηλώσει στον Ant1 ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου, προσθέτοντας: «Και οι τρεις ασθενείς είναι ασυμπτωματικοί».

Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, σήμερα πραγματοποιήθηκαν νέα τεστ κορωνοϊού στο γηροκομείο στον Αγιο Στέφανο, εκ των οποίων όλα βγήκαν αρνητικά, εκτός από εκείνο του 41χρονου ιδιοκτήτη. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο άνδρας άφησε δίπλα του ένα σημείωμα, στο οποίο δηλώνει ότι απέτυχε και πως νικήθηκε από τον ιό.

«Είμαι ένας αποτυχημένος. Δυσφήμησα το γηροκομείο. Δεν τα κατάφερα. Απέτυχα. Πλέον δεν θα με εμπιστευτεί ποτέ ξανά κανείς. Με νίκησε ο κορωνοϊός», φέρεται να έγραψε ο 41χρονος, που φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα. Μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου σημείωσε: «Κουράστηκα. Και μάλλον δεν ήμουν καλός καπετάνιος. Λάτρεψα τη δουλειά μου. Έκανα λάθος, κόλλησα κορωνοϊό μετά από όλα αυτά…».


«Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη».

Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.  

Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.

Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Καλό Παράδεισο να έχει…»

Προηγουμενο αρθρο
Κορωνοϊός: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 865 νέα κρούσματα - 6 θάνατοι, 86 διασωληνωμένοι
Επομενο αρθρο
Οι βαρυποινίτες της Santa Maura και το κυνήγι της μπεκάτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.