HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΑφίξεις ομάδων Αθηναϊκού και Παναθηναϊκού στη Λευκάδα για το Final Four (φωτό)

Αφίξεις ομάδων Αθηναϊκού και Παναθηναϊκού στη Λευκάδα για το Final Four (φωτό)

Την Πέμπτη λίγο μετά τις μία το μεσημέρι αφίχθει στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΑΝ BLUE η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Final Four του γυναικείου μπάσκετ που θα γίνει στο νησί μας στις 18 με 20 Μαρτίου και όπως όλες οι αποστολές ήταν συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομκή δύναμη.

Όπως και τις πρώτες δυό ομάδες που έφτασαν στη Λευκάδα και στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΑΝ BLUE, έτσι και με την ομάδα του τριφυλλιού, τις υποδέχθηκε η διεύθυνση του ξενοδοχείου και αφού πρώτα τακτοποιήθηκαν με τα δωμάτιά τους, κατευθύνθηκαν για το μεσημεριανό τους φαγητό, γιατί ο χρόνος πίεζε για τη συνέντευξη τύπου.

38

30

31

32

33

34

35

36

37

Η τελευταία ομάδα που ήρθε από τις τέσσερις του φάιναλ φορ στο ξενοδοδείο των αποστολών, το IONIAN BLUE ήταν η ιστορική ομάδα του Αθηναϊκού, όπου λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι αφίχθει στο προαύλιο χώρο του 5άστερου ξενοδοχείου με την διεύθυνσή του, να τους υποδέχεται.

Η ομάδα του Βύρωνα με τη μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ, ήρθε συνοδευόμενη από την αστυνομία, ενώ μετά το check in της κατευθύνθηκε και αυτή στο χώρο που θα έπαιρνε το μεσημεριανό της.

21

22

23

24

Πηγή: lefkadasportnews.gr

Προηγουμενο αρθρο
Την ερχόμενη Δευτέρα 21/5 η επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ - Τα θέματα
Επομενο αρθρο
Ο Υιικός Αποχαιρετισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.