HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΑχ αυτοί οι «συμπολίτες» μας!

Αχ αυτοί οι «συμπολίτες» μας!

Μέχρι αυτή τη στιγμή 15:30, που γράφονται αυτές οι αράδες, επίσημα, δεν έχουν ανακοινωθεί οι υποψήφιοι βουλευτές για το νησί μας από τα κόμματα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΔΗΣΟ. Όταν λέω επίσημα, εννοώ συντεταγμένα μέσα από τα κόμματα με ανακοίνωσή τους, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Κι όμως από τις 13:30 σήμερα (8/1), δυο υποψήφιοι -που κατά πάσα πιθανότητα θα συμπεριληφθούν στα παραπάνω ψηφοδέλτια- βιάστηκαν να δημοσιοποιήσουν εαυτούς ως υποψηφίους κομμάτων, με πληρωμένες καταχωρήσεις (διαφημίσεις) μέσω ιστοσελίδας που μας μοστράρουν τη φάτσα και τα προσόντα τους! Δεν κρατιούνται οι άνθρωποι! Οι συντεταγμένες διαδικασίες έχουν γίνει ψιλά γράμματα καθώς φαίνεται για τους καλούς μας υποψηφίους.

Γενικά μιλώντας και σε ότι με αφορά, είχα πιστέψει πως το κοινοβούλιο που πρόσφατα διαλύθηκε, ήταν το χειρότερο που γνώρισε η χώρα, από τη μεταπολίτευση και δώθε, από άποψη ποιότητας αντιπροσώπων. Όπως όλα δείχνουν, δεν έχουμε φτάσει ακόμα στον πάτο, υπάρχει και παρακάτω.

Βιολέττα Σάντα

Προηγουμενο αρθρο
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Δικηγορικού Συλλόγου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Την Κυριακή η παρουσίαση των υποψήφιων του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.