HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΒίντεο γάμου στην όμορφη Λευκάδα

Βίντεο γάμου στην όμορφη Λευκάδα

Ένα υπέροχο βίντεο γάμου από Nikos Arvantidis Creative Group μας ταξιδεύει στο πανέμορφο νησί της Λευκάδας  όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Κατερίνας και του Δημήτρη! Το ερωτευμένο ζευγάρι ονειρευόταν ένα boho γάμο με ρομαντικά στοιχεία και το γαλάζιο της θάλασσας να κυριαρχεί. Μας άρεσε ιδιαίτερα η πρόταση γάμου που μοιράστηκε μαζί μας η νύφη: : «Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο το οποίο δουλεύαμε μαζί και η πρόταση γάμου έγινε περίπου μετά από ενάμιση χρόνο…Ήταν Ανάσταση και είμασταν καθοδόν για ένα παραθαλάσσιο εκκλησάκι μακριά από τη πόλη όταν ξαφνικά σταματάει το αυτοκίνητο με την πρόφαση ότι κάτι ακούγεται στο πορτ-μπαγκάζ. Καθώς μπήκε ξανά στο αυτοκίνητο παρουσιάζει ένα κουτί λαμπάδας το οποίο είχε ένα χειροποίητο σκαλιστό ταπελάκι το οποίο έγραφε “Θα με παντρευτείς?”.»

Μην χάσετε τις μοναδικές στιγμές που έζησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσα από το παρακάτω βίντεο…

«Ο γάμος μας ήταν πολιτικός πάνω στην παραλία. Όλο το στυλ ήταν σε boho ρομαντική  διάθεση. Η νυφική ανθοδέσμη ήταν διακοσμημένη με λευκές φρέζες, λυσίανθο, γυψοφύλλη, ευκάλυπτο και παστέλ τριαντάφυλλα. Οι λεπτομέρειες που ξεχώρισα ήταν οι βεντάλιες και οι σαγιονάρες που προσφέραμε στους καλεσμένους, το ξεχωριστό παιδικό τμήμα απασχόλησης καθώς και τα αμέτρητα κεριά που βρίσκονταν σε όλο το χώρο.»

«Η αγαπημένη στιγμή του γάμου μας ήταν όταν παρουσιάσαμε τη χορογραφία που είχαμε σχεδιάσει και κατευθείαν ξεκίνησε το πάρτι.»

 «Η συμβουλή μου σε μια bride-to-be είναι να απολαύσει τη κάθε στιγμή του γάμου της είτε είναι καλή είτε κακή γιατί περνάει πολύ γρηγορά χωρίς να το καταλάβει.»

PHOTOGRAPHY & VIDEOGRAPHY :NIKOS ARVANITIDIS

Πηγή: https://www.love4weddings.gr/

Προηγουμενο αρθρο
Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά
Επομενο αρθρο
Σαρδηνία: Τουρίστας προσπάθησε να πάρει μαζί του τη διάσημη λευκή άμμο -Του επεβλήθη 1.000 ευρώ πρόστιμο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.