HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΒράβευση Λευκαδίων αριστούχων αθλητών – μαθητών στην κοπή της πίτας ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Βράβευση Λευκαδίων αριστούχων αθλητών – μαθητών στην κοπή της πίτας ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο MARGARONA ROYAL της Πρέβεζας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας – Λευκάδας.

Τον πολιτικό κόσμο εκπροσώπησαν ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ, Στέργιος Γιαννάκης, ο βουλευτής Λευκάδας της ΝΔ και Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Θεόδωρος Χαλικιάς, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας

Η ΕΠΣ βράβευσε από τη Λευκάδα 6 αριστούχους αθλητές- μαθητές που διαπρέπουν στις σχολικές αίθουσες αλλά και στον αθλητισμό, την Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Αλληλεγγύη» και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου «Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας».

Βραβεύτηκαν οι: Γεωργιάννα Ιωακειμίδου, Ιάσονας Λάμπρης, Αντώνης Φέτσης, Παναγιώτης Δευτεραίος, Παύλος Κτενάς, Βασίλης Παναγιώτου.

Ο βουλευτής Λευκάδας, Αθανάσιος Καββαδάς στην εκδήλωση ανέφερε, πως έχει εισηγηθεί στο Δ.Σ. της Ένωσης την αλλαγή του σήματος της ΕΠΣ, με την προσθήκη του Πήγασου, του συμβόλου της Λευκάδας πλάι στο τείχος της Αρχαίας Νικόπολης. Θα οριστεί Γενική Συνέλευση των σωματείων, ώστε να επικυρωθεί η αλλαγή ή όχι του σήματος.

Με πληροφορίες και εικόνες από:
www.atpreveza.gr
www.mypreveza.gr
gosports.gr

Προηγουμενο αρθρο
(12) άτομα συνελήφθησαν στη Λευκάδα το τελευταίο 24ωρο
Επομενο αρθρο
Πολιτεύεται στην Λευκάδα ο τ. Περιφερειακός Διευθυντής Ιονίων Νήσων Γιώργος Τσιρογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.