HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒρέθηκε αγοραστής για το νησάκι Θηλιά στο Μεγανήσι

Βρέθηκε αγοραστής για το νησάκι Θηλιά στο Μεγανήσι

Μέχρι τέλος Μάϊου θα έχουν μπει οι υπογραφές

Σύμφωνα με πληροφορίες μας του πανέμορφου μικρού νησιού έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει την αγοραπωλησία μεγάλο γραφείο realestate του εξωτερικού ΡωσοΚυπριακών συμφερόντων και το τίμημα που αναμένεται να καταβληθεί στους ιδιοκτήτες ανέρχεται στο ύψος των 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αποδοχής κληρονομιών και κατάρτισης των τίτλων ιδιοκτησίας που θα απαιτηθούν για την υπογραφή των συμβολαίων από πλευράς των ιδιοκτητών, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει ένας γραφειοκρατικός μαραθώνιος που απαιτείται για τον υποψήφιο αγοραστή αφού χρειάζεται απαραίτητα έγκριση τεσσάρων Υπουργείων, έγκριση από το Πολεμικό Ναυτικό και την Αρχαιολογική Υπηρεσία, ενώ πρέπει να γίνει προσύμφωνο με διαλυτική αίρεση για έξι μήνες προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές άδειες στο όνομα του αγοραστή (αρθρ. 25-30 ν. 1890/92 και ν. 2148/52)»

Όσο για τον αγοραστή φέρεται να είναι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μάλιστα έχει επισκεφθεί το νησί κατά το πρόσφατο παρελθόν, έχουμε και φωτογραφικό ντοκουμέντο:

Πηγή: meganisinews.eu

Προηγουμενο αρθρο
Πρόσκληση Σκοπευτικού Ομίλου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Φίλανδρος: ευχαριστίες και τυχεροί αριθμοί από την Φιλανθρωπική Ποδηλατάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.