HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΒραβεύσεις αθλητών και προπονητών του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Βραβεύσεις αθλητών και προπονητών του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Βραβεύσεις αθλητών και προπονητών του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας στην ετήσια εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ

Την Κυριακή 05/01/2020, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας είχε την τιμή και τη χαρά να συμμετέχει για πέμπτη συνεχή χρονιά στην ετήσια τιμητική εκδήλωση, που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» στα Ιωάννινα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Βουλευτής Ν.Ιωαννίνων κα Τζούφη, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ Ελισάφ, ο αντιπεριφεριάρχης Αθλητισμού κ Γοργόλης, ο Γενικός Γραμματέας ΣΕΓΑΣ κ Σεβαστής, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, κ.λπ.

Από το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας έλαβαν τιμητική διάκριση ο Κων/νος Φυτόπουλος για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα του Δεκάθλου Παίδων και οι προπονητές του, Χρύσα Φραγκούλη και Ίκαρος Ζακυνθινός, καθώς και η Στέλλα Κατωπόδη που κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στα 2000μ Παγκορασίδων με τον προπονητή της, Γιάννη Πολίτη.

Αναμνηστικά διπλώματα απονεμήθηκαν σε 10 αθλητές του συλλόγου που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς επίσης και τιμητικές πλακέτες σε Βετεράνους προπονητές και παράγοντες του Στίβου.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους και ας ευχηθούμε περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις την επόμενη χρονιά, πάντα με υγεία και χαμόγελο!!

Προηγουμενο αρθρο
Θέσεις εργασίας από 7/01/2020 έως 12/01/2020 στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Στο πρώτο καμπ της χρονιάς συμμετείχαν ο Κων/νος Φυτόπουλος και η Χρύσα Φραγκούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.