HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΒραβεύσεις από τον ΣΕΓΑΣ για το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας

Βραβεύσεις από τον ΣΕΓΑΣ για το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ

Το Σάββατο 30/01/2016, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε στη γιορτή του Κλασικού Αθλητισμού που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, παρουσία του πρώην προέδρου και νυν Γενικού Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κου Βασίλη Σεβαστή.

Η εκδήλωση περιλάμβανε βραβεύσεις αθλητών και προπονητών που διακρίθηκαν τα 2 τελευταία χρόνια, απονομή τιμητικών πλακετών σε φορείς και χορηγούς που υποστηρίζουν το Στίβο της περιοχής, καθώς και βράβευση παλαιών αθλητών αλλά και αθλητών που πέτυχαν κατά το έτος 2015 την εισαγωγή τους σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Σε ειδική ενότητα της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε εισήγηση του Προέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου με θέμα «Αθλητικές Εγκαταστάσεις Κλασικού Αθλητισμού – Αγώνες – Τουρισμός – Ανάπτυξη».

Από το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας βραβεύτηκαν η Πρωταθλήτρια 2014 ΠΚ Α’ στο Πένταθλο, Θάλεια Ζακυνθινού, ο αργυρός Πανελληνιονίκης 2014 ΠΠ Α’ στο έξαθλο, Θεόφιλος Ροντογιάννης, καθώς και οι προπονητές τους Χρύσα Φραγκούλη και Ίκαρος Ζακυνθινός. Η Χρύσα Φραγκούλη απουσίαζε από την γιορτή αφού βρισκόταν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου οι αθλητές της συμμετείχαν σε ημερίδα κλειστού στίβου και μάλιστα με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στις βραβεύσεις επιτυχόντων σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ο σύλλογός μας είχε πολυπληθή συμμετοχή, αφού 7 αθλητές πέτυχαν την εισαγωγή τους και είναι οι εξής:

• ΒΡΕΤΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
• ΓΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
• ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
• ΚΑΡΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
• ΚΑΤΗΦΟΡΗ ΕΙΡΗΝΗ
• ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
• ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ευχόμαστε λοιπόν πάντα επιτυχίες σε όλα τα παιδιά, όχι μόνο στο στίβο του αθλητισμού αλλά και σε αυτόν της ζωής και της εκπαίδευσης.

Εκ του ΔΣ του ΓΣ Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Συγκροτήθηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο Καινοτομίας Ιονίων Νήσων
Επομενο αρθρο
Διεξαγωγή εκλογών στον Ευκλέα Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.