HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΓιατί κανένας υποψήφιος δεν μιλάει για την υπόγεια ζεύξη του νησιού;

Γιατί κανένας υποψήφιος δεν μιλάει για την υπόγεια ζεύξη του νησιού;

Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές μίλησαν και μιλάνε επί παντός επιστητού παραμονές εκλογών. Τα περισσότερα από αυτά που λένε, είναι κούφια λόγια, γιατί, και αν ακόμα εκλεγούν, όσα υπόσχονται ξεφεύγουν από τις αρμοδιότητες ενός βουλευτή.

Δεν ακούσαμε όμως από κανένα επίσημα και δημόσια, ποια είναι η θέση του απέναντι στην εδώ και δεκαετίες απόφαση για την υπόγεια ζεύγη του νησιού.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η υπόγεια ζεύξη δεν έχει μπει στην άκρη. Βγαίνει κάθε τόσο σε δημοπρασία. Το ότι μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ανάδοχος, καθόλου δεν μας εξασφαλίζει το μέλλον. Το θέμα είναι ανοιχτό.

Οι υποψήφιοι βουλευτές είτε κρύβουν επιμελώς τις απόψεις τους γιατί θα έχουν πολιτικό κόστος, είτε δεν ρωτήθηκαν.

Τα περισσότερα κόμματα δεν πήραν θέση για το θέμα, κεντρικά. Επομένως οφείλουν οι υποψήφιοι βουλευτές αυτών των κομμάτων να πάρουν θέση.

Αν δεν με απατά η μνήμη μου παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών η παράταξη που σήμερα διοικεί το Δήμο (προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ), είχε ταχτεί εναντίον της κατασκευής υπόγειας ζεύξης. Το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ ως παράταξη, λίγο νωρίτερα.

Σ’ αυτούς τους πέντε μήνες όμως που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται επικεφαλής τόσο του Δήμου όσο και της Περιφέρειας, δεν έγινε το παραμικρό ώστε να αλλάξει η ατζέντα. Η κατασκευή της υπόγειας ζεύξη βγαίνει και ξαναβγαίνει σε δημοπρασία.

Πως σκέφτονται να αντιμετωπίσουν το θέμα; Περιμένουν να βρεθεί ο εργολάβος και μετά να μας βγάλουν στο δρόμο να κάνουμε διαδηλώσεις;

Γιατί αν δεν έχουν στο νου τους κάτι τέτοιο, όλες οι άλλες λύσεις που υπάρχουν, απαιτούν νέο σχεδιασμό, νέες αποφάσεις, νέες μελέτες, άρα πολύ χρόνο. Με δεδομένο μάλιστα την ηλικία της πλωτής γέφυρας, όλα αυτά έπρεπε να έχουν γίνει από χτες. Οφείλουν λοιπόν να μας εξηγήσουν τι είδους σύνδεση θέλουν για το νησί. Πως γίνεται να λένε ότι διαφωνούν με την υπόγεια ζεύξη, και μέχρι σήμερα να μην έχουν κινηθεί στην κατεύθυνση της ακύρωσης της δημοπράτησης;

Βιολέττα Σάντα

Προηγουμενο αρθρο
Σπύρος Βεντούρας: Η «εκδίκηση» του ζωγράφου
Επομενο αρθρο
Δράσεις της Επιστημονικής Ομάδας Κέντρου Πρόληψης Λευκάδας «ΔΙΑΥΛΟΣ»

28 Σχόλια

  1. Άρωμα Λευκάδας
    25 Ιανουαρίου 2015 at 00:20 — Απάντηση

    Επαγγελματίες σχολιαστές!

    Το «Άρωμα Λευκάδας» θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα στους αναγνώστες να εκφραστούν, έστω και μέσα από την ανωνυμία, δημοσιεύει σχεδόν όλα τα σχόλια που φτάνουν στη σελίδα, πλην των υβριστικών και συκοφαντικών.

    Όπως όλα δείχνουν στο παραπάνω άρθρο εμφανίστηκε μια νέα κατηγορία σχολιαστών «οι επαγγελματίες», οι οποίοι «μπουρδολογώντας» επί παντός ασχέτου με το θέμα που θίγεται στο άρθρο, θεωρούν ότι αποπροσανατολίζουν τους αναγνώστες, στρέφοντας τη συζήτηση στο πουθενά και απομακρύνοντας το σχολιασμό από το θέμα.

    Έχουν μάλιστα την αφέλεια, να περιφέρουν την τακτική τους, την μπουρδολογία, ακόμα και τα ίδια ψευδώνυμα και σε άλλες ιστοσελίδες που δέχονται σχόλια.

    Καθόλου άξιος ο μισθός τους!

  2. ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    24 Ιανουαρίου 2015 at 22:33 — Απάντηση

    Eυχαριστώ, που συμπλήρωσες την σκέψη μου…

  3. anwnimos
    24 Ιανουαρίου 2015 at 20:56 — Απάντηση

    Ψυχραιμια και νηφαλιοτητα θελει. Υπερβολη και χαζομαρα δεν θελει, μαλιστα, οταν αναλαμβανεται εργολαβικα.

  4. ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    24 Ιανουαρίου 2015 at 20:16 — Απάντηση

    Mην χάνεις την ψυχραιμία σου. Το διαδίκτυο θέλει νηφαλιότητα και ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν εργολαβικά αναλαμβάνει κάποιος τον ρόλο του …Άδωνι και της Σοφίας για τους άρχοντες του τόπου!!!

  5. anwnimos
    24 Ιανουαρίου 2015 at 13:27 — Απάντηση

    Η δημοκρατια δεν εκδικειται. Εσυ την εκδικεισαι με τις ασοβαρες σκεψεις σου

  6. ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    24 Ιανουαρίου 2015 at 12:35 — Απάντηση

    Την απολυμένη έπρεπε να την είχαν προσλάβει χθές, όποια λάθη και αν έκανε, κάθε άνθρωπος έχει μιά δεύτερη ευκαιρία και, επί πλεον, η δημοκρατία δεν εκδικείται. Αλλά ποιά δημοκρατία? Η ατυχής εργαζόμενη έτυχε να είναι … μέρος της γνωστής προεκλογικής συμφωνίας νυν και πρώην και ο νοών νοείτω…

  7. anwnimos
    23 Ιανουαρίου 2015 at 22:03 — Απάντηση

    Πεστα πεστα. Για την απολυμενη του δημου δε θα πουν τιποτα ε? Θα ακουσουμε κι αλλες επιπολαιες και βιαστικες φαραωνικες μπουρδες;

  8. αναποφασιστος
    23 Ιανουαρίου 2015 at 18:35 — Απάντηση

    σημερα ειναι 2 συγκεντρωσεις της Ν.Δ και του ΣΥΡΙΖΑ,αν δειτε η ακουσετε απο τους υποψηφιους κατι για εργο στην Λευκαδα τηλεγραφηστε μου.

  9. ΧΩΡΙΑΤΗΣ
    23 Ιανουαρίου 2015 at 18:22 — Απάντηση

    Οπως θυμάσθε, τον περασμένο Απρίλη, πριν τις δημοτικές εκλογές, είχανε κάνει ένα Δημοτικό Συμβούλιο, μέ θέμα την υποθαλάσσια και μόνο! Εκεί, λοιπόν, οι σημερινοί άρχντες, ο πρώην άρχοντας και ο φιλελεύθερος του επιμελητηρίου, παρακαλώ, είχαν μιλήσει ολοκάθαρα γιά εργο ΦΑΡΑΩΝΙΚΟ και αχρείαστο, που γινόνταν μόνο και μόνο για να πάρει ,,,, προμήθεια ο Σπύρος! Ερωτήματα: 1). Tώρα γιατί δεν έκαναν σμβούλιο όλοι αυτοί οι τοπικοί άρχονυες? 2) Γιατί έχουν καταπιεί την γλώσσα τους, ενώ έπρεπε, άν ήθελαν βέβαια, να κάνουν συμβούλιο , όπως τότε, προκειμένου να αποθαρρύνουν τους υποψήφιους κατασκευαστές και να κυρυχθεί και πάλι άγονος ο διαγωνισμός? 3) Εξακολουθούν να έχουν και τώρα την ίδια άποψη γιά έργο ΦΑΡΑΩΝΙΚΟ, ειδικώτερα οι σημερινοί άρχοντες και ο επιμελητηριούχος? 4) Τώρα ποιός θα την πάρει την προμήθεια?

  10. anwnimos
    23 Ιανουαρίου 2015 at 15:03 — Απάντηση

    Υπαρχουν και αξιολογοι αλλα τους μηδενιζουμε ολους και ολα με ευκολια. Θα μειωνονται οι αξιοι που θελουν να ασχοληθουν με τον μηδενισμο να τους αποτρεπει.
    Εχει δικιο ο anwnimos kanapes. Με την ανωνυμια γινεται πιο ευκολος ο μηδενισμος.
    Ειναι σαν τα σχολια που αφηνει ο ελληνας ανωνυμα στο booking. Γραφει μονο αρνητικα και εκδικητικα και πολλες φορες αδικα.

  11. αναποφασιστος
    23 Ιανουαρίου 2015 at 13:57 — Απάντηση

    το αρθρο ειναι <> και σας λεω ουτε προκειται να πουν.
    98% απο τους λογους των υποψηφιων ειναι τι θα κανει το κομμα τους για να ” σωθει” η χωρα και το 2% να μας πουν το βιογραφικο τους.

  12. anwnimos kanapes
    22 Ιανουαρίου 2015 at 12:00 — Απάντηση

    Ανωνυμε μολις πεταξες την μπαλα στη εξεδρα. Με την ανωνυμη μαγκια σου εισαι αλλος ενας υποψηφιος σωτηρας. Και μαλιστα δειλος ως ανωνυμος. Τα επιθετα στην παρενθεση μαγκικος και λοιπα τα αποδεχομαι γιατι η ανωνυμια μου το επιτρεπει και στα αποδιδω. Η απαντηση σου αποτελει μια ακομη ανωνυμη φλυαρια σαν τη δικη μου που ειναι απλα σκουπιδια στο υπεροχο αρθρο, θεση και αποψη του κυριου Ζακυνθινου. Απαντησε του αν θες επωνυμα.

  13. ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    22 Ιανουαρίου 2015 at 09:19 — Απάντηση

    Θα τρελαθούμε! Από την ατελείωτη φλυαρία οι σχολιαστές (ειδικά από τον anwnimos kanapes, που νομίζει ότι προστατεύει την εξουσία (ξέρει αυτός ποια εξουσία αλλά ξέρουμε κι εμείς) με τρόπο θολό, μάγκικο και αντεξουσιαστικό-τρομάρα του!) ξεχάσανε το θέμα. Ας το ξαναθέσουμε είτε επώνυμα είτε ανώνυμα: ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΕΥΞΗ; Τόσο απλά! Οι υποψήφιοι εξάλλου ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να μιλήσουν γιαυτό είτε τους ρωτήσουμε είτε όχι. Είτε τους ρωτήσουμε επώνυμα είτε ανώνυμα (Ελπίζω ο anwnimos kanapes να μην ξαναπετάξει τη μπάλα στην εξέδρα. Εγώ πάντως θα ρωτάω συνέχεια. Και ανώνυμα. Σιγά μην κάνω και υπεύθυνη δήλωση για να καταδεχτεί ο κάθε υποψήφιος σωτήρας, που ζητάει την ψήφο μου, να μου απαντήσει).

  14. παϊσιος
    22 Ιανουαρίου 2015 at 08:33 — Απάντηση

    Αγαπητοί συνομιλητές, ας ακουστεί και μια άλλη άποψη απο άλλον ένα ανώνυμο. Κατ αρχήν ανώνυμος είναι ο εκφραστής και όχι η άποψη. Η άποψη περιγράφεται πλήρως. Αυτή καθεαυτή η άποψη-σκέψη είναι που μπαίνει στη βάσανο της κριτικής και ενστερνίζεται ή απορρίπτεται και όχι ο εκφραστής της. Άρα εκφέρετε τις απόψεις σας ελεύθερα. Άλλως τε και οι ιστοσελίδες (όπως και η παρούσα) αυτό τον τρόπο επικοινωνίας καθιέρωσαν και σου δίνουν και αυτή τη δυνατότητα μεσα απο ψευδόνυμο να πείς αυτό που πιστεύεις. (δεν είναι κακό). Εκείνο που είναι (κατα την ταπεινή μου άποψη) ενοχλητικό είναι η φράση ΟΛΟΙ. Με τις γενικεύσεις κάτι παθαίνω. Κάθε κατασταση, καλή ή κακή έχει πίσω κάποια αιτία και κάποιους αίτιους. Για την κατάντια της Ελλάδας και των συνελλήνων φταίνε αυτοί που κυβέρνησαν τη χώρα (τουλάχιστον απο την μεταπολίτευση και μετά). Ας μην προσπαθούμε να ρίξουμε ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν. Η κατάντια της Ελλάδας έχει ένοχο(ους): Τους κυβερνήσαντες της Νέας Δημοκρατίας και του Πασόκ. Δεν μας έφεραν σε αυτά τα χάλια τα υπόλοιπα κόμματα (ανεξάρτητα αν συμφωνεί κανείς μαζί τους ή όχι) ούτε μπορεί κανείς να τα κατηγορήσει προληπτικά για λάθη που θα κάνουν αν και όποτε κυβερνήσουν. Πάντως και ο υποφαινόμενος απο χαρτάκι μιλάω , όταν χρειαστεί να μιλήσω δημόσια, καθόσον δεν είμαι επαγγελματίας του μικροφώνου (και λιγάκι στρεσάρομαι και πιθανόν να τα χάσω)
    Και για να μην δώσω αφορμές το όνομά μου είναι:
    Αργύρης Ζακυνθινός

  15. anwnimos kanapes
    21 Ιανουαρίου 2015 at 17:42 — Απάντηση

    Σαρδαναπαλε εσυ που εργολαβικα επισκεπτεσαι τον ηλεκτρονικο τυπο για να σχολιασεις και να κριτικαρεις προχειρα γιατι κρυβεσαι στην ανωνυμια σου και να επικολλας φιλοσοφιες τυπου Μπρεχτ εχε υπ οψην οτι οι καταγγελιες οι ανωνυμες δεν εχουν ισχυ. Οι ανωνυμες κριτικες δεν εχει καμια σημασια να γινονται απο τον καναπε σου σε ενα site. Εξυπηρετουν την αναγκη σου να νιωσεις οτι ασκεις κριτικη. Μεχρι και στο Facebook επωνυμα γραφουν. Αν επρεπε να βαλεις ονοματεπωνυμο δεν θα τα εγραφες. Τα ανωνυμα που γραφουμε ειναι απλα αλλα λογια να αγαπιομαστε οπως λεει κι ο paratiritis. Οι αποψεις ειναι υπευθυνες και υπογεγραμμενες. Μπορω λοιπον να σε κατηγορω ανωνυμα οτι εργολαβικα γραφεις κι εσυ. Οπως θα γουλιζεις καταγης προσεξε μην σπασεις και τον καναπε

  16. ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΣ
    21 Ιανουαρίου 2015 at 17:00 — Απάντηση

    ANWNYME, η ΑΝΩΝΥΜΙΑ, ωραία παρήχηση έ, είναι ευλογημένη, όπως ακριβώς ονόμαζε την αντίρρηση και την αμφιβολία ευλογημένη ο Μπρέχτ, με όποια μορφή και αν υπάρχει!! Ασε, λοιπόν την εργολαβική υπεράσπιση της σημερινής δημοτικής αρχής, αλλά και κάθε δημοτικής αρχής, για να μην το συγκεκριμενοποιώ, άστην να την γουλίζουν σαν χταπόδι καταγής και δεν έχει σημασία, άν γίνονται ανώνυμα ή επώνυμα οι καταγγελίες αι οι κριτικές. Σημασία έχει ότι γίνοναι…

  17. ParatiritiS
    21 Ιανουαρίου 2015 at 15:28 — Απάντηση

    αυτά είναι τα σχόλια για τη υποθαλάσσια ;;;;;;;;;;μπράβο απόψεις !!!!!!
    ήμαρτον…άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή
    Και το λέω εγω όπου προσωπικά έχω χτυπηθεί ίσως πιο πολύ από ότι έπρεπε !!!! από την κρίση .
    Άλλο θέμα οι πολίτικοι και οι άρχοντες που ψηφίζουμε ή μήπως δεν είναι ο καθρέφτης μας όλο αυτό το σκυλολόι ;

  18. anwnimos kanapes
    21 Ιανουαρίου 2015 at 15:19 — Απάντηση

    Μεσα στην αποχη βαλε και το να απεχεις και απο τα ανωνυμα σχολια. Απο το καναπε και την αποχη συμμετεχεις στι κακο που γινεται στα σχολεια. Νταιζη ακριβως αυτο κανουμε τους ζαλιζουμε και μας κρινουν με προχειριτητα οπως κανω εγω εσενα επειδη γραφω ανωνυμα. Αλλιως δεν θα το εκανα. Μετα απο αυτα εσυ θα ηθελες να αρθρογραφησεις επωνυμα ή να ασχοληθεις και να εκτεθεθεις αν ξερεις οτι απο τον καναπε θα σε κρινουν ανωνυμα και θα ευτελισουν ανεξοδα την αποψη σου? Με ολο το σεβασμο ερωτημα και προς τον admin αν τελικα θελουμε ανωνυμο blog η ειδησιογραφικο και δημοσιογραφικο ηλεκτρονικο μεσο. Ενδεχομενως μια ξεχωριστη καρτελα για τα σχολια ή ξεχωριστο blog αλλιως φοβαμαι να μην ξαναστελνει κανεις αρθρο ή ανακοινωση υπογεγραμμενη. Δεν θα το θελαμε αυτο ομως τοτε δεοντολογικα

  19. ΝΤΑΙΖΗ
    21 Ιανουαρίου 2015 at 08:57 — Απάντηση

    Ό, τι είχαμε να πούμε το είπαμε. Τελεία. Μη ζαλίζομε το κόσμο. Ας κρίνουν όσοι μας διαβάζουν.

  20. αναποφασιστος
    21 Ιανουαρίου 2015 at 00:56 — Απάντηση

    δεν με απασχολει τι κανουν στην επιχειρηση τους με απασχολει να μην μας λενε ΨΕΜΑΤΑ.Να βγουν απο το καβουκι τους ας πανε στα δημοτικα να δουν ποσα παιδια λιποθυμουν γιατι δεν εχουν την πιο βασικη τροφη ΓΑΛΑ κλπκλπκλπ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στην Λευκαδα ολα ροδινα και οσοι το λενε ειναι ΑΝΑΞΙΟΙ να παρουν τη ψηφο μας αυτο παει προς ολες τις κατευθυνσεις.
    το αναποφασιστος το εβαλα γιατι ειμαι αναποφασιστος,αλλα με αυτα που διαβαζω το τι λενε οι υποψηφιοι 100% ΑΠΟΧΗ

  21. anwnimos kanapes
    20 Ιανουαρίου 2015 at 21:57 — Απάντηση

    Ωντας ανωνυμος δεν εχω διακαιωμα να κανω μαθηματα. Η παραπανω κριτικη σου δεν εχει κανενα επιχειρημα αλλα δεν σε νοιαζει γιατι γραφεις ανωνυμα. Μπορει να ειναι αδικη αλλα παλι δε σε νοιαζει ως ανωνυμη. Μπορει να κανεις λαθος στην κριτικη σου αλλα δεν προκειται να το απαδεχτεις ως ανωνυμη. Σχολιαζοντας ανωνυμα ειναι απο μονο του αγενες και για αλλους βρισια. Αλλοι αξιολογοι που θελουν να ασχοληθουν δισταζουν απο τις αδικες ανωνυμες κριτικες σου. Απο τον καναπε σου ανωνυμα δικαιολογεις τον εαυτο σου που δεν τους κρινεις με ουσια. Την ζωη στην κανουν πατινι επειδη ακριβως καλυπτεσαι με ενα ανωνυμο σχολιο και νιωθεις ενταξει οτι εκανες το χρεος σου να τους ασκησεις κριτικη. Ετσι ουτε τον εαυτο σου δεν θα σωσεις. Απο οταν βγηκε το σωτηριο παραβαν της ανωνυμιας βγηκαν και οι τζαμπα μαγκες σχολιαστες. Σαν εμενα. Εγω ομως ειμαι εσυ….

  22. ΝΤΑΙΖΗ
    20 Ιανουαρίου 2015 at 20:40 — Απάντηση

    Ότι μας αξίζουν το είπαμε και μη μας κάνεις μαθήματα anwnimos kanapes. Αλλά εμείς είμαστε στην άκρη μας. Το πολύ να σώσουμε τον εαυτό μας. Δεν αναλάβαμε να σώσουμε το κόσμο. Αυτούς που ανέλαβαν να σώσουν τον κόσμο λοιπόν μπορούμε να τους κρίνουμε (πάντα με επιχειρήματα, με ευγένεια και χωρίς βρισιές) καλυπτόμενοι πίσω από το σωτήριο παραβάν της ανωνυμίας. Γιατί αν δεν υπήρχε αυτό, οι κρινόμενοι με το όπλο της εξουσίας θα μας έκαναν τη ζωή πατίνι. Εσύ θέλεις μονομαχία ανάμεσα στον μοναχικό πολίτη και στον κάτοχο και οπλισμένο με τα όπλα της εξουσίας. Προφανώς α%@ 

  23. anwnimos kanapes
    20 Ιανουαρίου 2015 at 19:20 — Απάντηση

    Ακριβως αναποφασιστε. Ο καθρεφτης τους ειμαι. Θα μπορουσαν να ειναι οι ιδιοι με το δικο μου ψευδωνυμο. Ή εσυ να εισαι βολεμενος δημοσιος υπαλληλος που δαιμονοποιεις τους επιχειρηματιες με την ανωνυμη ευκολια σου. Βγες δημοσια και κατηγγειλε τους αν πιστευεις οτι αυτοι οι επιχειρηματιες εχουν μαυρη εργασια. Μηπως με την ανωνυμια σου θες να τους σπιλωσεις για λογαριασμο αλλου υποψηφιου μη επιχειρηματια; εμεις οι ανωνυμοι τζαμπα μαγκες ειμαστε χειροτεροι απο αυτους.

  24. αναποφασιστος
    20 Ιανουαρίου 2015 at 18:57 — Απάντηση

    οχι μονο διαβαζουν με σκονακι αλλα μας γεμισαν και ψεματα.Λετε για την ζευξη οτι δεν λενε τιποτα, εδω δεν λενε τιποτα τι θα κανουν για την μαυρη εργασια,για την εργασια χωρις ασφαλεια,που υπαρχει στην Λευκαδα( ενταξει η ανεργια στην Λευκαδα ειναι μικρη κοιταξτε ομιλιες υποψηφιων της Ν.Δ) τι να πουν αφου οι 2 απο αυτους δηλωνουν και επιχειρηματιες.
    anwnimos kanapes γραφεις οτι γραφουν με ψευδωνυμο το ιδιο κανεις και εσυ

  25. anwnimos kanapes
    20 Ιανουαρίου 2015 at 17:06 — Απάντηση

    Και οι δυο σας εχετε τους υποψηφιους που σας αξιζουν. Απο τον ανωνυμο καναπε σας κρινετε και κανετε χαρακτηρισμους κρυμμενοι στα ψευδονυμα σας. Αν το υπογραφατε δεν θα τα λεγατε. Το σιγουρο ειναι οτι και θα τους ψηφισετε. Αν σας στιψουν και τους δυο σας δεν βγαινει μισος υπευθυνος και συνεπης ψηφοφορος. Αυτοι λενε τις αραδες γραμμενες αλλα δειχνουν το προσωπο τους. Εσεις πουλατε πνευμα και επιπεδο με την αγενεια της ανωνυμιας. Αρθρογραφηστε επωνυμα κι ας ειναι με σκονακι. Για βρες εσυ εναν κανονικο βουλετη και προτεινε τον. Επωνυνα ομως. Οχι απο το ταμπλετακι σου στη καφετερια

  26. ΝΤΑΙΖΗ
    20 Ιανουαρίου 2015 at 13:47 — Απάντηση

    Σαρδανάπαλε, έχεις απόλυτο δίκιο. Και λίγα λες. Μιλάνε μόνο κοιτώντας το σκονάκι τους. Ούτε ΜΙΣΟΝ κανονικό βουλευτή δεν βγάζουν. Δεν είναι όμως όλοι ίδιοι. Κάποιοι “τρώγονται”. Οι περισσότεροι όμως είναι για τα μπάζα ντιπ για ντιπ! Αλλά να σου πω κι εγώ την κακία μου. Τι τον θέλουμε τον κανονικό βουλευτή; Τέτοιους θέλουμε, τέτοιοι μας αξίζουν! Αλλιώς θα ψάχναμε μη βρούμε κάτι καλύτερο (σ’ όλα τα κόμματα για να μην παρεξηγηθώ)

  27. ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΣ
    20 Ιανουαρίου 2015 at 11:07 — Απάντηση

    Θα την πω την κακία μου…Αν πιάσεις και τους στίψεις όλους αυτούς τους υποψήφιους της Λευκάδος, από όλα γενικά τα κόμματα, δεν βγάζεις ΕΝΑΝ κανονικό υποψήφιο βουλευτή!!! Μιλάμε για τέτοιο χάλι! Τους ακούς και θλίβεσαι! Κανένας, μα κανένας δεν μπορεί να πεί δυό αράδες εκτός κειμένου! Αντε τώρα αυτοί να σε εκπροσωπήσουν και να μιλήσουν για τέτοια έργα!!!

  28. KASSANDRA
    20 Ιανουαρίου 2015 at 09:19 — Απάντηση

    Καλά, περιμένεις απάντηση στο ερώτημα σου; Απαντάνε ποτέ ΚΑΘΑΡΑ οι πολιτικάντιδες; Το μόνο μου λενε, άμα τους ζορίσεις, είναι: “Οι θέσεις μας είναι κρυστάλινες….αούμπιμπι, αούμπιμπι, αούμπιμπι γκα γκα”! Επομένως, μην ξαναρωτάς. Η υποθαλάσια ΘΑ ΓΙΝΕΙ, αρκεί να βρεθεί εργολάβος!!!!!!!!!!!!!!! (Θα μας βγάλουν βέβαια και λίγο στο δρόμο και θα γίνουν όλες οι γνωστές …κίες που συνηθίζουν να γίνοντε πριν από κάθε καταστροφή!!!!!)

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.