HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΓια την Αφροδίτη…

Για την Αφροδίτη…

Πάνε 4 μέρες. 4 μέρες που είμαι παγωμένη. Δεν το πιστεύω πως χάθηκες τόσο άδικα. Ποτέ δεν θα το πιστέψω. Νομίζω πως θα έρθεις πάλι το καλοκαίρι να χορέψουμε στο φεστιβάλ…

Όλες αυτές τις μέρες ανατρέχω σε μνήμες, σε φωτογραφίες, σε άλμπουμ. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τα όμορφα παιδικά χρόνια που περάσαμε μαζί; Τι ξεφάντωμα κάναμε στα γενέθλια! Τι βουτιές και κατακόρυφα κάναμε στη θάλασσα κάτω από το νερό! Σωστές γοργονίτσες… Παίζαμε και τους ναυαγοσώστες με τις θαλάσσιες σανίδες μας. θυμάσαι;

Των Φώτων στην παραλία για τα πορτοκάλια

 

Και έπειτα τα καλοκαίρια στην κατασκήνωση. Οι δραστηριότητες, τα μπάνια, τα τραγούδια τα γέλια και ο ύπνος μας πάντα στα πάνω κρεβάτια της κουκέτας.

Το 2004 πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

 

Και έπειτα οι πάσες και τα σουτ στην Νίκη Λευκάδας. Τα παιχνίδια και οι προπονήσεις μας. Τα αποδυτήρια. Εκεί που αναγνώριζες από την μυρωδιά του μαλακτικού ποιος είχε πλύνει τις στολές της ομάδας!

 

Τέλος, οι χοροί μας. Στον Ορφέα από παιδάκια. Μεγαλώσαμε μέσα στο σωματείο. Οι φορεσιές, οι παραστάσεις, οι πρόβες μας. Δεν θα ξεχάσω πόση σιγουριά ένιωθα αν το χέρι που κρατούσα δίπλα μου στο χορό, ήταν το δικό σου.

Με το χορευτικό συγκρότημα από την Σερβία στο φεστιβάλ Φολκλόρ της Λευκάδας

Αισθάνομαι τυχερή που συμπορευτήκαμε μαζί σε διάφορες πτυχές της ζωής μας. Σε ευχαριστώ για τα τόσο όμορφα παιδικά και νεανικά χρόνια που περάσαμε.

Καλό ταξίδι. Σ’ αγαπώ.

Ελεάννα Ματαράγκα

Προηγουμενο αρθρο
Ακύρωση Εορταστικής Βραδιάς του ΠΕΑΣ Κατούνας
Επομενο αρθρο
Η Κατασκήνωση προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στην κοπή της Βασιλόπιτάς της

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.