HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΓιώργος Καλουδης: Δεν σέβεται ούτε τα Χριστούγεννα η Συριζοαρχία?

Γιώργος Καλουδης: Δεν σέβεται ούτε τα Χριστούγεννα η Συριζοαρχία?

Στις Γιορτές των Χριστουγέννων, ακόμα και στους πολέμους, επικρατεί ανακωχή. Διακόπτουν εργασίες για 20 ημέρες από τα Δικαστήρια μέχρι όλα τα Κοινοβούλια του Πολιτισμένου Κόσμου της Δύσης. Απαιτείται ένας σεβασμός προς τη Μεγάλη Γιορτή της Χριστανοσύνης. Αλλά είναι και ανθρώπινη ανάγκη μία ανακωχή, μία παύση από τις τριβές και τις συγκρούσεις της καθημερινότητας, μία καταλλαγή και μία απόλαυση των Γιορτών.

Εφέτος οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ! Έβαλαν τη κορυφαία συνεδρίαση της χρονιάς του λεγόμενου περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων για τον ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ…… Τρίτη ημέρα των Χριστουγέννων, μέσα στο Μεσόγιορτο. Και με ..τηλεδιάσκεψη. Έκαναν τη τηλεδιάσκεψη κανόνα. Παράνομα. Και κυρίως πολιτικά απόλυτα βλαπτικά. Πάνε να εξανεμίσουν σουν κάθε ψυχική επαφή μεταξύ των Επτανησίων και να διαλύσουν τη Περιφέρεια ! Άλλωστε κάποιοι από αυτούς ήταν και είναι υπέρμαχοι του Μωριά !
Πέρυσι έβαλαν συνεδρίαση για τον Προυπολογισμό ημέρα εργάσιμη στις 10 το πρωί, για να μην μπορούμε να πάμε εμείς που ζούμε από τη δουλειά μας και πρέπει νάμαστε στη δουλειά μας, αλλά μπορούν να πάνε μόνον οι κηφήνες του δημοσίου. Και με τηλεδιάσκεψη !

Πέρυσι επίσης έβαλαν τη υπερκρίσιμη συνεδρίαση για το Χωροταξικό στις 13 Δεκέμβρη 2015, την ώρα που η Κέρκυρα γιόρταζε τον Άγιο της Σπυρίδωνα, την ώρα που κάθε σπίτ ιείχε έναν Σπύρο ή Σπυριδούλα που γιόρταζε, την ώρα που είχαμε τα βγάλματα και τα μπάσματα του Αγίου.

Τις ώρες της καταλλαγής που οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν είναι δυνατόν να συνεδριάζουν ούτε να μελετούν προυπολογισμούς ούτε να βγάζουν πολεμικές ανακοινώσεις !

Ας απαντήσουν ευθέως: γιατί τα κάνουν αυτά ;

1)Από απόλυτη ανικανότητα να ετοιμάσουν τον προυπολογισμό μέχρι Νοέμβρη, όπως υποχρεούνται;

2)Από σταλινική νοοτροπία,δολιότητα και σκοπιμότητα να περάσουν χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας, στα μουλωκτά, χωρίς να έχει η αντιπολίτευση το χρόνο να μελετήσει και να κρίνει αλλά και να ενημερώσει τον λαό;

3) Γιατί αρρωσταίνουν όταν ακούν κριτική για την απραξία τους, την έλλειψη κάθε σχέδιου και τη διάψευση κάθε υπόσχεσης που έδωσαν προεκλογικά και εξαπάτησαν τον λαό για να πάνε σε αυτές τις καρέκλες ;

4)Από έλλειψη κάθε σεβασμού στη μέγιστη Γιορτή της Χριστιανοσύνης και στην εκμετάλλευσή της σε βάρος της δημοκρατίας, της δημοσιότητας και της διαφάνειας, δηλ για να περάσουν χωρίς να μάθει ο λαός έναν προυπολογισμό ανυπαρξίας ;

Ας απαντήσουν καθαρά.

Άς όψονται όμως και κάποιες παρατάξεις της αντιπολίτευσης που τρέχουν να δημιουργήσουν απαρτία στη ΣΥΡΙΖΑΡΧΙΑ (μόνοι τους δεν σχηματίζουν απαρτία) και να τους νομιμοποιήσουν πολιτικά για όλες τις βαρβαρότητές τους !

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ eptanisiaki anagennisi.com

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Δικηγόρος
Στον Άρειο Πάγο & στο Συμβούλιο της Επικρατείας
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ
Τηλ.: 26610 37627, fax: 2661 0 48517
e-mail:yorgoskaloudis@gmail.com,

Προηγουμενο αρθρο
Το 1ο Λύκειο Λευκάδας ταξίδεψε στην μακρινή Ιαπωνία
Επομενο αρθρο
Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από τη Νέα Χορωδία Λευκάδας στη Μητρόπολη [Φωτό + βίντεο]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.