HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΓιώργος Καλούδης: 7 δικαιούχοι των εργατικών κατοικιών της Κέρκυρας ήδη πέθαναν

Γιώργος Καλούδης: 7 δικαιούχοι των εργατικών κατοικιών της Κέρκυρας ήδη πέθαναν

26-2-2015 7 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ 170) ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΗΔΗ ΠΕΘΑΝΑΝ- 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ- ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ-ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΕΝΔΙΑΣ-ΣΠΥΡΟΥ-ΔΗΜΟΣ Κ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ !

Αυτά προέκυψαν κατά τη προχθεσινή συνέλευση των δικαιούχων των ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, στην οποία προσκληθείς παραβρέθηκε ο Επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης Γιώργος Καλούδης. Στον χαιρετισμό του τόνισε ότι πριν από 4 χρόνια είχε παραβρεθεί μαζί με τη Σοφία Λίβερη στη κατάληψη διαμαρτυρίας που είχε γίνει στις Εργατικές κατοικίες, με σκοπό να τους παραδοθούν άμεσα. Υπογράμμισε ότι για δύο χρόνια δεν είχε ακουσθεί τίποτα και νόμισε ότι το θέμα είχε λυθεί. Για αυτό όταν πριν από ένα μήνα άκουσε το σωματείο να δημοσιοποιεί και πάλι το θέμα, γνώρισε μεγάλη έκπληξη ! Είναι απίστευτο.

Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία είπε ο Γιώργος Καλούδης. Πέντε χρόνια είναι πάρα πολλά για να μην παραδίδονται ετοιμοπαράδοτες εργατικές πολυκατοικίες, οι οποίες στοίχισαν 40 εκατομμύρια ευρώ, άρχισαν να καταρρέουν χωρίς να παραδοθούν στους οικιστές και ήδη πέθαναν 5 δικαιούχοι. Τι νόημα έχει να γίνει κατάληψη στον ΟΑΕΔ που θα θιγούν μόνον κάποιοι συναλλασσόμενοι που θα πάρουν το επίδομά τους, ενώ οι υπεύθυνοι είναι οι εκπρόσωποι της κρατικής και αυτοδιοικητικής εξουσίας: βουλευτές, Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι, βασικά οι προηγούμενοι θα μείνουν στο απυρόβλητο ! Να κατευθυνθείτε προς τους βουλευτές ! Αυτά όλα μέχρι και την ασύδοτη συνεχιζόμενη κλοπή του Δημοσίου χρήματος δείχνουν ότι αυτό δεν είναι ευρωπαικό κράτος αλλά Κράτος της Κεντρικής Αφρικής με λευκά πρόσωπα υπουργούς και βουλευτές !

Σε ότι μπορώ να είμαι χρήσιμος θα είμαι μαζί σας, τόνισε ο Γιώργος Καλούδης, από την θέση της αντιπολίτευσης στην οποία με έταξε ο λαός, προβάλλοντας και αναδεικνύοντας το απίστευτο αυτό πράγμα, για το οποίο οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν ποινικά και αστικά. Εάν συνεχισθεί αυτή η ρεμούλα, ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και η ασυδοσία βουλευτών και αξιωματούχων, τότε οι Γερμανοί δεν θα αρκεσθούν στα Διεθνή Αεροδρόμιά και στα Λιμάνια μας αλλά θα μας τα πάρουν όλα, αφού πρώτα ο Herr Soimple μιλάει για τις ανέγκιχτες πλούσιες διεφθαρμένες πολιτικές ελίτ της Αθήνας, και αυτές το καταπίνουν ολόκληρο !.

37

Προηγουμενο αρθρο
Πρόγραμμα ακολουθιών Μ. Τεσσαρακοστής στον Αη Γιάννη στο Λιβάδι της Καρυάς
Επομενο αρθρο
Πάγωσαν τα κύματα καθώς έσκαγαν στην ακτή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.