HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήλωση Δημάρχου Λευκάδας ενόψει του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου

Δήλωση Δημάρχου Λευκάδας ενόψει του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου

Δήλωση Δημάρχου Λευκάδας, Κωνσταντίνου Δρακονταειδή, ενόψει του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου

Η Δημοκρατία, το δικαίωμα ενός λαού να αποφασίζει για το μέλλον του δεν είναι λόγοι για να φοβόμαστε. Τα τελευταία χρόνια, μήνες και μέρες βιώνουμε μια κλιμακούμενη εκστρατεία τρομοκράτησης από όλους εκείνους που αρνούνται το δικαίωμα του ελληνικού λαού σε μια ζωή χωρίς λιτότητα και περικοπές. Σε μια ζωή που θα δίνει χώρο στην ελπίδα.

Εδώ που έχουμε φτάσει, καμία επιλογή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Είναι η ώρα για τον κάθε πολίτη ενώπιον της Ιστορίας και του μέλλοντος αυτού του τόπου να πάρει τις αποφάσεις του για τον ίδιο, τα παιδιά μας, τον ελληνικό λαό, τους λαούς, την Ευρώπη συνολικά.

Ευρωπαϊκή απάντηση είναι η απάντηση του ΟΧΙ. Γιατί το ΟΧΙ για ζωή και ελπίδα, απέναντι στους εκβιασμούς και στο άδικο είναι περίφανη απάντηση τόσο υπεράσπισης της Ευρώπης, όσο και υπεράσπισης της εθνικής αξιοπρέπειας.
Έχουμε την ιστορική ευκαιρία να στείλουμε στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο, μήνυμα ελπίδας.
Ο μόνος μας φόβος είναι ο Φόβος. Δεν θα τον αφήσουμε να μας κερδίσει.
Θα τα καταφέρουμε!

Προηγουμενο αρθρο
Η μέρα που η Ελλάδα χρεοκόπησε
Επομενο αρθρο
Συνεργασία Επιμελητηρίου Λευκάδας με Αττικό Κολλέγιο

2 Σχόλια

  1. aoratos
    1 Ιουλίου 2015 at 23:50 — Απάντηση

    Υπαρχουν πολιτες που ο φοβος τους δεν ειναι λογω προπαγανδας των συστημικων κεντρων και της πραγματι εκβιαστικης στασης ορισμενων ευρωπαικων εκπροσωπων και κυριως σοιμπλε και μερκελ. Ειναι εξαιτιας της προτροπης να μην φοβουνται της κυβερνητικης, συριζαικης και κατ’ επεκταση δικη σας κυριε δημαρχε. Γιατι ειναι δυσκολο να το αντιληφθειτε αυτο? Αδυνατουν να σας πιστεψουν και να σας εμπιστευτουν με τις πενταμηνες κσι κυριως τελευταιες ενεργειες σας. Δεν τους εμπνεετε πλεον ασφαλεια και σταθεροτητα. Εγιναν καποια απο τα οποια εισαστε κατηγορηματικοι οτι δε θα γινουν. Λενε ναι γιατι φοβουνται γιατι ηδη εγινε ζημια. Πως θα ανοιξουν οι τραπεζες χωρις χρημα απο ευρωπη δηλαδη μνημονιο που οι ιδιοι ηδη ζητησατε και θα υπογραψετε. Και βγαινετε και λετε οτι οσοι πουν ναι υποτασσονται στο σε ολα ναι των μνημονιων. Απλα φοβαται ο κοσμος κι εσεις τον προσβαλετε. Τον διχασατε παρα την παραπανω οντως κωλοτουμπιτσα

  2. Δανος
    1 Ιουλίου 2015 at 22:51 — Απάντηση

    Κωστακη,εκεινο για τα 4 το πηρες πισω με κολοτουμπα??Οχι,ετσι,για να ξερουμε!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.