HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔήλωση – διάψευση της δημοτικής συμβούλου Εύας Κατωπόδη

Δήλωση – διάψευση της δημοτικής συμβούλου Εύας Κατωπόδη

Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα σε δημοσίευμα του «ΑΡΩΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» ότι ο πρόεδρος του Δ.Σ. αλλά και της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι μου στάλθηκε πρόσκληση για την συνεδρίαση της παραπάνω επιτροπής την Παρασκευή 3 Απρίλη 2015.

Διαψεύδω λοιπόν κατηγορηματικά τον πρόεδρο, διότι εγώ ουδέποτε και με κανέναν τρόπο είχα τέτοια ειδοποίηση. Ο ισχυρισμός του δε ότι η πρόσκληση δήθεν μου στάλθηκε μέσω του e-mail του συζύγου μου, (το οποίο e-mail δήθεν είχα δώσει στην επιτροπή για επικοινωνία) είναι διπλά ψευδής, γιατί αφενός εγώ δεν έχω δώσει ποτέ κανένα e-mail -δικό μου ή άλλου- για επικοινωνία σε καμία επιτροπή και αφετέρου γιατί ουδέποτε στο e-mail του συζύγου μου ελήφθη ποτέ η σχετική ειδοποίηση.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που όλες οι σχετικές ειδοποιήσεις για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, για τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου αλλά και της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου μου αποστέλλονται πάντα εγγράφως και με επίδοση…

Αφού όμως ο πρόεδρος επιμένει στον ανυπόστατο αυτό ισχυρισμό του, τον προκαλώ να δημοσιοποιήσει την σχετική καταγραφή από το κομπιούτερ αποστολής, ώστε να φαίνεται η αποστολή του επίμαχου υποτιθέμενου e-mail.

Για αρκετά απ΄ τα υπόλοιπα, όπως σχετικά με την σύνθεση και την (μη) δράση αλλά και την προοπτική της εν λόγω επιτροπής, θα τα πούμε λεπτομερέστερα (και επισημότερα) στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Σχετικά άρθρα:
Παραίτηση του Κώστα Γληγόρη από την Επιτροπή Τουριστικής προβολής (ανανέωση)
Απάντηση του προέδρου του Δ.Σ. κυρίου Γεωργάκη σχετικά με την Eπιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης

Προηγουμενο αρθρο
Η εφημερίδα Live sport για την άνοδο στην Α1 της ομάδας «Νίκη» Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήριο ΚΔΑΠ - ΜΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.