HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔήλωση εργαζομένων του Ionion Star

Δήλωση εργαζομένων του Ionion Star

Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Ιόνιον Σταρ αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της επιχείρησης μας και του ΤΑΟΛ.

Ο πρόεδρος του ΤΑΟΛ κ Γεράσιμος Λιβιτσάνος τονίζει σε εκπομπές, συνελεύσεις, συνεντεύξεις και όπου βρεθεί, πως σε περίπτωση έξωσης της επιχείρησης μας από το ξενοδοχείο του ΤΑΟΛ, θα συνεχίσει το ξενοδοχείο να δουλεύει κανονικά υπό τη διοίκηση του! Διαδίδει την ίδια στιγμή, ότι υπάρχει συμφωνία με το υπάρχων προσωπικό ώστε να τον βοηθήσουμε στο εγχείρημα του αυτό!

Το προσωπικό του Ιόνιον Σταρ ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε έχει έρθει σε συμφωνία ή έστω σε συνομιλία με κανέναν από το ΤΑΟΛ και ειδικά με τον κ Λιβιτσάνο. Παρέχουμε τις υπηρεσίες και τις γνώσεις μας μόνο στην παρούσα εταιρεία και διοίκηση. Οποιαδήποτε άλλη δήλωση αποτελεί αποκύημα της φαντασίας ανθρώπων που έχουν στόχο να βλάψουν την επιχείρηση μας και το προσωπικό της.

Το ξενοδοχείο Ιόνιον Σταρ είναι μια ελληνική εταιρεία που εδρεύει και φορολογείται στην Ελλάδα, προσφέροντας δουλειά σε δύσκολους καιρούς σε πάνω από 15 ελληνικές οικογένειες χωρίς ουδέποτε να έχει προβεί σε καμία απόλυση.

Για τους παραπάνω λόγους βρισκόμαστε στο πλευρό της εταιρείας μας, διαφυλάσσοντας πάνω από όλα τις δουλειές μας, αντιτασσόμενοι σε ανεδαφικά σχέδια άλλων συμφερόντων.

Με εκτίμηση,
Το προσωπικό του Ιόνιον Σταρ

Προηγουμενο αρθρο
Ο Δήμος Λευκάδας για την ένταξη του έργου διαχείρισης στερεών αποβλήτων
Επομενο αρθρο
Η Equal Society ενημερώνει για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Λευκάδα από 29/07 έως 4/08/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.