HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔήλωση Χρήστου Παπαδόπουλου για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δήλωση Χρήστου Παπαδόπουλου για το αποτέλεσμα των εκλογών

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ

Στις εκλογές της 25ης Μαΐου, η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, νίκη της Αριστεράς και του Ελληνικού λαού, αλλάζει αποφασιστικά το τοπίο στην χώρα μας.

Για πρώτη φορά η Αριστερά σε Πανελλαδικές εκλογές αναδεικνύεται πρώτη δύναμη. Το αποτέλεσμα αυτό αμφισβητεί την Ευρώπη, της λιτότητας, της φτώχειας και της ανεργίας, την Ευρώπη των τραπεζών και των πολυεθνικών, την Ευρώπη του νεοφιλελευθερισμού και της λιτότητας, την Ευρώπη της γερμανικής επικυριαρχίας.

Ανοίγει νέους δρόμους και μπορεί με προϋποθέσεις να αποτελέσει την αρχή ανατροπών σε όλη την Ευρώπη.
Χαιρετίζουμε τους πολίτες των Ιονίων νήσων που με την ψήφο τους την Κυριακή 25 Μαΐου ανέδειξαν το ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη στα Ιόνια με διαφορά δεκατεσσάρων μονάδων από τη ΝΔ.

Το γεγονός αυτό δείχνει με τον καλύτερο τρόπο τους αγωνιστικούς δεσμούς του ΣΥΡΙΖΑ με τους πολίτες της Περιφέρειάς μας ,δεσμούς που αποκτούν μόνιμο χαρακτήρα.Παράλληλα με τη μεγάλη νίκη της ΑΝΑΣΑ στις Περιφερειακές εκλογές της 25ης Μαΐου της Περιφερειακής παράταξης, με επικεφαλής τον Θόδωρο Γαλιατσάτο, που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε η ανατροπή στα Ιόνια.

Ανοίγεται νέα σελίδα για την περιοχή μας.Με την ταυτόχρονη νίκη στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών των ψηφοδελτίων που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ σε Λευκάδα και Κέρκυρα ολοκληρώνεται η εικόνα ενός μεγάλου αγώνα που δόθηκε τους τελευταίους μήνες στην Περιφέρεια μας.

Στην Κέρκυρα η Νέα Ριζοσπαστική Κίνηση με επικεφαλής τον Κώστα Νικολούζο και στη Λευκάδα η παράταξη «¨Όλοι για τη Λευκάδα» με επικεφαλής τον Κων/νο Δρακονταειδή κέρδισαν στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές επίσης.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται στην υποστήριξη από όλους τους πολίτες που αντιτάσσονται στην πολιτική των μονόδρομων των μνημονίων, φτωχοποίησης και υποταγής της χώρας μας.

Θα προχωρήσουμε με σεβασμό στη λαϊκή θέληση, τις συμμετοχικές διαδικασίες, τη δημοκρατία, αλλάζοντας ριζικά το τοπίο στην Περιφέρεια των Ιονίων.
Θα είμαστε παντού μαζί με τους πολίτες, θα αγωνιζόμαστε μαζί τους, από τους Οθωνούς της Κέρκυρας ως τα Στροφάδια της Ζακύνθου.

Οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, η Αριστερά των Ιονίων, στηριγμένη στα κινήματα, στους πολίτες που υποφέρουν τέσσερα χρόνια πρωτοφανούς λιτότητας, κατεδάφισης κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων, χρόνια φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού, θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις, με όλους όσους αγωνίζονται, στην ανατροπή της μνημονιακής συγκυβέρνησης και αλλαγή σελίδας στην ιστορία της χώρας μας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Συντονιστής της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής Ιονίων
Μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Προηγουμενο αρθρο
«Άστα τα μαλάκια σου ανακατεμένα» από την Αγιομαυρίτικη παρέα (βίντεο)
Επομενο αρθρο
Για τρίτη μέρα σήμερα οι βρύσες μας ίσα που στάζουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.