HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήμος Λευκάδας: δωρεάν υπηρεσία WiFi4EU σε επιλεγμένους χώρους

Δήμος Λευκάδας: δωρεάν υπηρεσία WiFi4EU σε επιλεγμένους χώρους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Λευκάδας, μετά την υποβολή πρότασης, επιλέχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εξασφάλισε επιχορήγηση για την δωρεάν υπηρεσία WiFi4EU.

Στον Δήμο μας θα δοθεί επιδότηση 15.000 ευρώ για την εγκατάσταση σημείων ασύρματης δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο σε επιλεγμένους χώρους δημοσίου ενδιαφέροντος, προσφέροντας μεγαλύτερη συνδεσιμότητα στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας και των επισκεπτών του Δήμου μας.

Από το Δήμο Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Ευχαριστήριο ΚΔΑΠ- ΜΕΑ
Επομενο αρθρο
Ξεκίνησε σήμερα το παγοδρόμιο

1 Σχόλιο

  1. Λαικος
    16 Δεκεμβρίου 2018 at 21:08 — Απάντηση

    Να με συμπαθατε αλλα 6 μηνες πριν απο τις εκλογες τρεχουν οι του δημου και της περιφερειας να μας γνωστοποιησουν οτι ολα θα γινουν σ 6 μηνες:
    Το θεατρο, η υποθαλασσια, το τζαμπα ιντερνετ, οι δρομοι και τα γιοφυρια, οτι θα βελτιωθει η ευγενεια των αρχοντων, οτι θα απομακρυνθουν οι αμμολοφοι, οτι θα τελειωσουν τα εργα του σεισμου(γιατι οπου ναναι θαρθει κι αλλος-δεν μορει??-οτι θαχουμε πολυ κοσμο το καλοκαιρι, οτι θα συνεργαστουν αρμονικα με οσους τσακονωντανε, οτι δεν θα κοβουν το νερο, οτι θα αξιοποιησουν τα ιβαρια, οτι θα ριξουν ασφαλτο, οτι φτιαξουν παρκιν και διαφορα αλλα. Πολυ καλοι οι τυποι!! $ χρονια αρνηση και τωρα που ερχονται εκλογες ΟΛΑ ΘΑ τα λυσουν!!..Καλα να μας κανουν…

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.