HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήμος Λευκάδας: Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων

Δήμος Λευκάδας: Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων

Ο Δήμος Λευκάδας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην αναγκαιότητα για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού αναφορικά με τη μείωση των αποβλήτων, λαμβάνει μέρος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων 21-29/11/2020. Το θέμα της φετινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων είναι: «Αθέατα Απόβλητα – Ποιο είναι το πραγματικό βάρος τους;».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος είχε σχεδιάσει μια σειρά δράσεων, τις οποίες λόγω των μέτρων για την προφύλαξη ενάντια στο κορονοϊό, δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει. Πάρα ταύτα, θα γίνει ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού μέσω της σελίδας του Δήμου στο Facebook.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της EWWR 2020, μεταξύ 21-29 Νοεμβρίου 2020, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), που είναι ο εθνικός συντονιστής των δράσεων πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων που υλοποιούνται μέσω της ευρωπαϊκής πλατφόρμας EWWR (www.ewwr.eu).

Σας καλούμε όλους να λάβετε μέρος στην ευρωπαϊκή δράση και να γίνεται μέρος της προσπάθειας για ένα καλύτερο περιβάλλον!

Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Επέκταση υπογειοποίησης του δικτύου της ΔΕΗ στο Νυδρί
Επομενο αρθρο
Ο πληθυσμός του Ιβαριού σε απόλυτη αρμονία

1 Σχόλιο

  1. Hfestionas
    26 Νοεμβρίου 2020 at 02:14 — Απάντηση

    Ουφφφ!
    Από τα καλά του κορωνοϊού ……..

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.