HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗO Δήμος Λευκάδας σχετικά με ΤΕΒΑ

O Δήμος Λευκάδας σχετικά με ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Λευκάδας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), το διάστημα από 17 έως 24 Μαρτίου 2016, πραγματοποίησε την 1η διανομή του έτους, σε πολίτες που πλήττονται από την οικονομική κρίση και οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι δικαιούχοι των κοινωνικών προγραμμάτων. Συγκεκριμένα διατέθηκαν στις οικογένειες δικαιούχων είδη ατομικής υγιεινής – καθαριότητας, είδη γενικού καθαρισμού, μωρομάντιλα και βρεφικές πάνες.

Η δράση που υλοποιείται μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης «Ιόνια Συμμαχία Κατά της Φτώχειας» και στην οποία ο Δήμος Λευκάδας συμμετέχει ως εταίρος με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, έχει ως στόχο την άμεση αντιμετώπιση των περιστατικών ακραίας φτώχειας στην Περιφέρειά μας μέσα από την παροχή υλικής βοήθειας αλλά και τη λήψη συμπληρωματικών μέτρων κατά του κοινωνικού αποκλεισμού.

Από το Δήμο Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Ένα μικρό φεστιβάλ μουσικής μέσα στην Άνοιξη!
Επομενο αρθρο
Συνεργασία Περιφέρειας και Δήμων για την εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.