HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔείτε τον επικίνδυνο δρόμο από Λευκάδα προς Βόνιτσα!

Δείτε τον επικίνδυνο δρόμο από Λευκάδα προς Βόνιτσα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ από την διαδρομή από Λευκάδα προς Βόνιτσα που τράβηξε η Vicky Pantazis.

Ο ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ επισημαίνει ότι ο δρόμος Βόνιτσα-Λευκάδα είναι σε κακή κατάσταση και επικίνδυνος για ατυχήματα σε μια περιοχή με μεγάλη τουριστική κίνηση.

Είναι γεμάτος λακκούβες, πινακίδες τρυπημένες, απουσία διαχωριστικής νησίδας, παντελή έλλειψη φωτισμού, πολύ επικίνδυνα σημεία, φθαρμένη άσφαλτος, σε πολλά σημεία δεν φαίνονται οι διαχωριστικές γραμμές, με σκουπίδια που είναι στην άκρη του δρόμου και φυσικά οι όποιες παρεμβάσεις έχουν γίνει, είναι αποσπασματικές και στη λογική φτιάχνουμε αυτό που χαλάει..

Προηγουμενο αρθρο
Η Εκστρατεία στην Ουκρανία (Κριμαία)
Επομενο αρθρο
Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

5 Σχόλια

  1. angie
    8 Ιανουαρίου 2018 at 23:02 — Απάντηση

    υπαρχει ο ‘αγροτικος’ δρομος που ενωνει το σταδιο με την φιλοφοφων. ας κανει καποιος κατι!! ας παει καποιος να καταγράψει τι γίνεται εκεί σε καθημερινή βαση. κυκλοφορουν παιδια. ειναι γεματος λακούβες. οι οδηγοι πανε σαν τρελοί! αστυνομευστε τον τουλαχιστον απο τις 8 μεχρι τις 8:30 και από τις 13:00 μεχρι τις 13:30 από δευτερα εως παρασκευη.

  2. Μαριλού
    8 Ιανουαρίου 2018 at 17:26 — Απάντηση

    Η παρακμή σε όλο της το μεγαλείο! Γνωστά πράγματα και καθόλου πρωτότυπα. Το χειρότερο δεν είναι να διαπιστώνεις τη κατάντια σου, αλλά να απογοητεύσαι σκεπτόμενος ότι τουλάχιστον για το εγγύς μέλλον δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να διορθωθεί το παραμικρό…

  3. angie
    7 Ιανουαρίου 2018 at 21:20 — Απάντηση

    Κάνουμε κάθε μέρα το σταυρό μας! τόσα χρόνια! και η γέφυρα της Λευκάδας μας έχει διαλύσει τα αυτοκίνητα. Ντροπή γιατί υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι που κάθε μέρα αναγκάζονται να ταξιδεύουν εκτός νησιού. Δεν υπάρχει οδική συνείδηση, και σε συνδυασμό με τον κακό δρόμο κάθε μέρα είναι μία αποκάλυψη.

    • Greg
      8 Ιανουαρίου 2018 at 01:21 — Απάντηση

      Πως σου διαλυσε το αυτοκινητο η γεφυρα Angie;(σοβαρη η ερωτηση μου χωρις καμια διαθεση για ειρωνια)

  4. Άγγελος Σταγιάνος
    7 Ιανουαρίου 2018 at 17:22 — Απάντηση

    Να προσθέσω σε όλα αυτά και 34 εικονοστάσια ( αν μέτρησα σωστά)…

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.