HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔελτίο Τύπου Συλλόγου δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου

Δελτίο Τύπου Συλλόγου δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου

Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου
(ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ)
Σόλωνος 21 Καλλιθέα, Τ.Κ.17674
Επικοινωνία: 2114072755 / 6936707030
FAX: 2114072755
email: info@daneia-chf.gr
link : www.daneia-chf.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τον τόπο που γράφτηκε ο ‘Ύμνος της Ελευθερίας’, την ΖΑΚΥΝΘΟ, επέλεξαν οι δανειολήπτες ελβετικού φράγκου να συνεχίσουν τις παρεμβάσεις τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μετά τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Πειραιά επόμενη στάση στο ταξίδι που ξεκίνησαν είναι το ‘φιόρο του Λεβάντε’, όπου θα τους δοθεί η δυνατότητα να παρέμβουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων που θα συνεδριάσει το πρωί του Σαββάτου.

Με αίτημα ένα ΨΗΦΙΣΜΑ στήριξης και κρατώντας στα χέρια ‘το κλειδί του σπιτιού του’ και 48 ‘ιστορικές’ σελίδες, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου, Παντελής Αντωνιάδης, θα παρέμβει όπου και θα τοποθετηθεί.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το θέμα των δανείων σε ελβετικό φράγκο αποτελεί θηλιά στο λαιμό για περίπου 200.000 συνανθρώπους μας (συνυπολογίζοντας εγγυητές και συνοφειλέτες). Η δε Ευρώπη στο σύνολο της ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια συναφθείσες δανειακές συμβάσεις.

Με εκτίμηση
Παντελής Αντωνιάδης
Πρόεδρος ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ.

Προηγουμενο αρθρο
Έναρξη ακαδημιών και δραστηριότητες ΑΣΛ Φίλανδρος
Επομενο αρθρο
Το Εργατικό Κέντρο για την επίσκεψη Πολάκη στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.