HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔελτίο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας για τις εκλογές

Δελτίο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας για τις εκλογές

Ευχαριστούμε τους δημότες της Λευκάδας και του Μεγανησίου, που μας τίμησαν με την ψήφο τους, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους στο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της ελπίδας και της ανάπτυξης, το μόνο κόμμα που μπορεί να βγάλει τη χώρα από το τέλμα της ύφεσης.

Δώσαμε τη μάχη των εκλογών σε δύσκολες συνθήκες, πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα, στον απόηχο των απειλών της εξόδου της χώρας από το ευρώ και της χρηματοπιστωτικής ασφυξίας.

Στο εσωτερικό μέτωπο, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τα περισσότερα ΜΜΕ, με διαπλεκόμενα συμφέροντα, το κατεστημένο της διαφθοράς, που αισθάνθηκε να απειλείται από μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, με τις παθογένειες δεκαετιών στη διοίκηση και στις υπηρεσίες, που ήταν δύσκολο έως αδύνατο να αντιμετωπιστούν άμεσα.

Μάχη που δυστυχώς το κόμμα δεν έδωσε ενωμένο, έχοντας ως συνέπεια να μην αποφύγουμε σε τοπικό επίπεδο το πισωγύρισμα, να μην εκλεγεί βουλευτής υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί μας.
Την Κυριακή ο ελληνικός λαός έδωσε καθαρή εντολή.

Η δημοκρατία δικαιούται να γιορτάζει. Η Ελλάδα της προόδου δικαιούται να γιορτάζει. Η Ευρώπη της αλλαγής δικαιούται να γιορτάζει. Γιατί η ψήφος του ελληνικού λαού ανέτρεψε αντιδραστικούς υπολογισμούς και σχέδια. Έδωσε νέα πνοή στη μάχη για μια άλλη πορεία και μια άλλη προοπτική σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

23/9/2015

ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Τρύγος στην Καρυά Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Οι Πέρα Καβάλες

4 Σχόλια

  1. ΚΙΚΗ
    25 Σεπτεμβρίου 2015 at 21:56 — Απάντηση

    Καφενόβιε, έχω μια απορία. Γιατί το μαγαζί της Φώφης το λένε ΠΑΣΟΚ; Αφού όλοι οι λεβέντες μετακόμισαν ομαδικά στο ΣΥΡΙΖΑ και από πάνω κάνουν και τις πολιτικές παρθένες (Άκου “Ξεμπερδεύουμε με το παλιό”!!!! Άκου ψεμματούρα!!!Λες να το πιστεύουν και οι ίδιοι;)

  2. ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΣ
    25 Σεπτεμβρίου 2015 at 12:30 — Απάντηση

    Eπιτέλους “ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ”. Ξεμπερδέψαμε πια με το παλιό. Καινούργια φρέσκα πρόσωπα, ολόφρεσκα, κατ’ ευθείαν από τον (ΠΑΣΟΚ)ανθόκηπο. Π.χ. Κουρουμπλής, Μπόλαρης, Μάρδας, Σακοράφα, Μητρόπουλος (μακαρίτης πριν λίγο!), Βουδούρης, Παρασκευόπουλος, Κοτζιάς, Τζάκρη, Παραστατίδης, Πετρόπουλος, Σπίρτζης, Μιχελογιανάκης, Μπαλασόπουλος, Αλεξιάδης, Σγουρίδης. Νέοι, τζόβενα! Ούτε 30 χρόνων ενσημα στο ΠΑΣΟΚ δεν πρόλαβαν να κολλήσουν!!!! Ουφ, βαρέθηκα να μετράω!

  3. Kogion
    24 Σεπτεμβρίου 2015 at 15:42 — Απάντηση

    Καλα κατηγορείτε τη διαπλοκή σύντροφοι.. Άναρωτηθειτε όμως και ποια διαπλοκή σας έφταιξε.

  4. panagiotis kalliolias
    24 Σεπτεμβρίου 2015 at 06:57 — Απάντηση

    Σταύρο συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσες. Ήταν άθλος διότι στις περιπτώσεις αυτές κάποιος κερδίζει, και κάποιος χάνει. αλλά στην ουσία κέρδισε η όμορφη και αξιοπρεπής σου παρουσία! Στη Λευκάδα απ’ ότι θυμάμαι παρόμοιες εκλογικές μάχες έχουν καταγραφεί στα χρονικά, και δεν με εξέπληξε η πρόσφατη δική σου. Εγώ θα σου έλεγα υπομονή και διότι στη ζωή είναι αυτό που περισσότερο απαιτείται, και ο έντιμος αγώνας πάντα δικαιώνεται κάποια στιγμή..

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.