HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔελτίο Τύπου της ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ

Δελτίο Τύπου της ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ

Με έκπληξη διαβάσαμε στον τοπικό τύπο ανακοίνωση φερόμενη ως συνταχθείσα από τους εργαζόμενους της εταιρείας μας. Με τους εργαζομένους μας όλο αυτό το διάστημα βρισκόμαστε σε επικοινωνία, σε πνεύμα καλής πίστης και συνεργασίας. Για αυτή την ανυπόγραφη, όμως, ανώνυμη και άκρως προσβλητική για την εταιρεία μας επιστολή, δηλώνουμε τα εξής:

1. Ουδέποτε πριν από την επιχειρούμενη Αποβολή, η νομιμότητα της οποίας κρίνεται από τα Δικαστήρια, στις 30-10-2014, δεν είχαμε ενημερωθεί έστω για την παραμικρή πιθανότητα διενέργειας μίας τέτοιας πράξης από τον οιονδήποτε από την πλευρά του ΤΑΟΛ. Τουναντίον είχαμε διαβεβαιώσεις για το αντίθετο.
2. Οι οικονομικές διαφορές της εταιρείας μας σε καμία περίπτωση δεν ανέρχονται στο αστρονομικό ποσό που καταγράφεται στην επιστολή, και είναι απότοκος της αδιάλλακτης στάσης της ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου (ΤΑΟΛ) και της εν συνεχεία αποβολής, γεγονός που το γνωρίζουν όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας.
3. Υπήρξαμε πάντοτε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και διάφανοι στην οικονομική διαχείριση του ξενοδοχείου.

Για την ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ
Ο νόμιμος εκπρόσωπος

Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Σχετικό άρθρο: Ανακοίνωση εργαζομένων στο IONION STAR

Προηγουμενο αρθρο
Ευχαριστήριο ΚΔΑΠ- ΜΕΑ
Επομενο αρθρο
Σοβαρό ατύχημα της Αθηνάς Ωνάση με το άλογο ιππασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.