HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔεν είναι παντού ξέφραγα τα αμπέλια

Δεν είναι παντού ξέφραγα τα αμπέλια

Αγρίνιο: Ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος έσπασε ζαρντινιέρα του Δήμου και συνελήφθη

Στη σύλληψη ενός 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο του Αγρινίου, προχώρησαν πρωινές ώρες σήμερα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην τοπική αστυνομία, ο 39χρονος επαγγελματίας προκάλεσε φθορές σε ζαρντινιέρα του Δήμου Αγρινίου, που ήταν τοποθετημένη μπροστά από το κατάστημά του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αγρινίου.

Πηγή: www.xiromerobest.gr

Προηγουμενο αρθρο
Νικόλαος Ανδρέα Ματαράγκας: Δάσκαλος, ιερέας, λόγιος
Επομενο αρθρο
Κάθισμα, η μαγευτική παραλία της Λευκάδας

3 Σχόλια

  1. anwnimos
    7 Μαΐου 2018 at 15:57 — Απάντηση

    Έχει δίκιο ο Jim Adams. Όλο με τη Συριζαική Παράταξη του Δρακονταειδή τα βάζετε. Μόλις γίνει Δημοτική Αρχή και ο Δρακονταειδής δήμαρχος θα δείτε πως θα τα σπάσουν τα αυγά και πως θα μπει τάξη σε αυτές τις αυθαιρεσίες. Το λένε και στο πρόγραμμά τους άλλωστε….. Θα δείτε και πως σε τέσσερα χρόνια θα έχει τακτοποιήσει και το θέμα με τα σκουπίδια και θα δουλεύει και ο δεματοποιητής χωρίς επιβάρυνση στα τέλη και πως θα γίνεται η διαλογή στην πηγή. Το λένε και στο πρόγραμμα τους άλλωστε. Τι είναι σαν τους άλλους τους προηγούμενους όλο υποσχέσεις μόνο για να πάρουν την καρέκλα και μετά να καταλαβαίνουν ότι είχαν αυταπάτες και ότι έλεγαν μπούρδες και ουτοπικές αερολογίες??? Για να μη σου πω ότι θα ξαναβγεί κιόλας ο Δρακονταειδής και καπάκι επόμενη θητεία μέχρι το 2024!!
    Και μετά ο Jim Adams μπήκε στην κάψουλα και επέστρεψε στο μέλλον…..

  2. Jim Adams
    6 Μαΐου 2018 at 22:38 — Απάντηση

    Ξεχνάτε τι άκουσε η Δημοτική Αρχή όταν οριοθέτησε το χώρο στην παραλία και την κεντρική πλατεία από όλους όσους σχολιάζουν και κυρίως από τα γνωστά sites. Ένα μάλιστα εξ αυτών το θέμα με τα κολωνάκια το είχε αναγάγει κατά μονομανιακό τρόπο σε μείζον θέμα αντιπολίτευσης στη Δημοτική Αρχή. Φαντάζεστε την κίνηση του Δημάρχου Αγρινίου ο οποίος ορθώτατα έπραξε να την είχε κάνει ο δικός μας Δήμαρχος τι θα είχε ακούσει για την εκ μέρους του αναλγησία προς τον φτωχό επαγγελματία από τα sites που τώρα εκθειάζουν το γεγονός; Αλλά ξέχασα υπάρχει μία μικρή διαφορά. Ο Δήμαρχος Αγρινίου ειναι της ΝΔ οπότε καλώς καμωμένο ενώ ότι κάνει ο παλιοσυριζαίος δικός μας κακά καμωμένο.

  3. takman
    6 Μαΐου 2018 at 16:23 — Απάντηση

    Στη Λευκάδα δεν έχουμε τέτοια θέματα. Τις ζαρντινιέρες και τα όρια των καταστημάτων τα τοποθετούν οι καταστηματάρχες χωρίς καμιά ενόχληση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.