HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΔεν τα κατάφερε η Δόξα στον αγώνα με την Καβάλα

Δεν τα κατάφερε η Δόξα στον αγώνα με την Καβάλα

Στο σημερινό (17/1) αγώνα στο κλειστό γήπεδο, η Δόξα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καβάλας και τελικά ηττήθηκε με 60-62.

Η τοπική ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα με αρκετό άγχος και τους παίχτες της να αστοχούν στις πρώτες επιθέσεις. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να πάρει διαφορά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και να διαχειρίζεται το παιχνίδι με περισσότερη άνεση. Η Δόξα φάνηκε επηρεασμένη από το πολυήμερο διάστημα απραξίας λόγω των εορτών των Χριστουγέννων. Οι παίχτες της είχαν μικρό ποσοστό επιτυχίας στις τελικές προσπάθειες, είτε σε μακρινά σουτ είτε κάτω από το καλάθι. Αντίθετα οι Καβαλιώτες τελείωναν πιο εύκολα τις επιθέσεις τους και κρατούσαν το προβάδισμα στο σκορ συνέχεια.

Το πιο ανταγωνιστικό για τη Δόξα ήταν το 4ο δεκάλεπτο και μάλιστα το τελευταίο δίλεπτο, όπου πλησίασε στο σκορ. Θα μπορούσε να κερδιθεί ακόμα και ο αγώνας, αλλά χάθηκαν αρκετές βολές σε κερδισμένα φαουλ και τελικά η διαφορά έκλεισε στους 2 πόντους.

Σε γενικές γραμμές η Καβάλα ήταν καλύτερη, αλλά σ’ αυτό συνετέλεσε η όχι και τόσο πειστική εμφάνιση της Δόξας.

Δεκάλεπτα: 12-16, 29-35, 44-51, 60-62.

Προηγουμενο αρθρο
Πρόγραμμα περιοδειών υποψηφίων βουλευτών ΠΑΣΟΚ Nομού Λευκάδος
Επομενο αρθρο
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σήμερα ο Ορφέας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.