HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΔε θα το κάνουμε εδώ πέρα Αμέρικαν μπάρ!!

Δε θα το κάνουμε εδώ πέρα Αμέρικαν μπάρ!!

Ποιος δεν έχει ακούσει την ατάκα του Διονύση Παπαγιαννόπουλου «Δε θα μου το κάνετε εδώ μέσα Αμέρικαν μπάρ!» από την ταινία «Η βίλα των οργίων». Αυτή η ατάκα πέρασε από το μυαλό μας, όταν πληροφορηθήκαμε, πως κλάπηκε ποδήλατο έξω από το ανοιχτό Θέατρο.

Στις 5 Ιουλίου το βράδυ δόθηκε στο ανοιχτό Θέατρο η παράσταση «Η Λίμνη των Κύκνων». Ο αναγνώστης μας μπήκε μέσα να παρακολουθήσει την παράσταση. Βγαίνοντας, μετά από σχεδόν 2 ώρες, διαπίστωσε πως το ποδήλατό του ήταν άφαντο. Επρόκειτο για ολοκαίνουργιο ποδήλατο, το οποίο ο άνθρωπος είχε κλειδώσει στη ρόδα.

Χρειάζεται πράγματι θράσος και πολύ επιδεξιότητα σε ένα τόσο πολυσύχναστο μέρος να σηκώσει κάποιος το ποδήλατο στα χέρια και να φύγει. Παρόλα αυτά έγινε. Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, αλλά το ποδήλατο δεν βρέθηκε.

Επειδή κάθε βράδυ από τώρα και πέρα πολύς κόσμος θα μπαινοβγαίνει στο ανοιχτό Θέατρο, καλό θα ήταν ο αρμόδιος φορέας, Λιμεναρχείο ή Αστυνομία να έχουν μια αυξημένη προσοχή στο χώρο.

Προηγουμενο αρθρο
Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η «Βαρκαρόλα» από την Νέα Χορωδία και την Αγιομαυρίτικη Παρέα
Επομενο αρθρο
Γιώργος Καλούδης: Σε συνθήκες τεκέ οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου!

1 Σχόλιο

  1. Νίκος Ζαβιτσάνος
    1 Αυγούστου 2016 at 14:08 — Απάντηση

    Τα ξημερώματα της Δευτέρας 30 Μαΐου 2016 μου έκλεψαν και το δικό μου ποδήλατο (cross-ασημένιο) το οποίο ήταν κλειδωμένο μπροστά απο το σπίτι μου.
    Το τελευταίο καιρό ακούω απο γνωστούς και φίλους για πολλές κλοπές κλειδωμένων και μή ποδηλάτων. Κάτι πρέπει να γίνει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.