HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔηλώσεις Βουλευτή Λευκάδας σχετικά με δημοσίευμα

Δηλώσεις Βουλευτή Λευκάδας σχετικά με δημοσίευμα

Ενημέρωση από τον κ. Θοδωρή Σολδάτο.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΝ
Ο τίτλος είναι δανεικός από την εφημερίδα Λευκαδίτικος Λόγος.

23-05-2014

Με αφορμή τη σημερινή έκδοση της εφημερίδας Λευκαδίτικος Λόγος και την προσπάθεια πολιτικής σπιλώσεως του ονόματός μου, (τόσο ξεχωριστά, όσο και μέσω αναφορών και σε άλλα πολιτικά πρόσωπα), για το ζήτημα της στηρίξεως του δημοτικού ψηφοδελτίου «Μαζί για τη Λευκάδα μας» του κ. Βασίλη Αραβανή, σας παραθέτω τα εξής αδιαμφισβήτητα στοιχεία:

1. Στην πραγματικά δύσκολη προσπάθεια καταρτίσεως του συνδυασμού των 140 περίπου υποψηφίων του ψηφοδελτίου «Μαζί για τη Λευκάδα μας», ζήτησα και ανταποκρίθηκαν δια της συμμετοχής τους, 26 από τους υποψήφιους στον κορμό και πάνω από 65 στο σύνολο.

2. Ο χρόνος και όχι μόνο που δαπάνησα, καθώς επίσης και η προσπάθεια που κατέβαλα, ξεπέρασαν τον αντίστοιχο χρόνο και προσπάθεια που διέθεσα για τον εαυτό μου σε περιόδους εθνικών εκλογών.
Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα οι δεκάδες πολιτικοί μου φίλοι, που συντάχθηκαν σ’ αυτήν την προσπάθεια.

3. Υπήρξαν 2-3 μεμονωμένες περιπτώσεις ατόμων που κατά το παρελθόν έχουν βοηθήσει την πολιτικό μου αγώνα, (και όχι συνεργατών μου όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα / οι συνεργάτες έχουν έμμισθη σχέση), οι οποίοι δε συντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιο για τους δικούς τους λόγους. Όπως υπήρξαν δεκάδες νεοδημοκρατών που μπήκαν σε άλλα ψηφοδέλτια.

4. Αρκεί μια ματιά στα ονόματα των πρωτευσάντων, (με εξαίρεση τους 2-3 πρωτεύσαντες, οι οποίοι αντικειμενικά μπορούσαν λόγω μακρόχρονης ενασχόλησης και επομένως εμβέλειας να βρεθούν ψηλά), ώστε να καταλάβει ο καθένας πόσο σημαντική ήταν η συμβολή μου και μετά την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

Σε λεπτομέρειες θα αναφερθώ μετά το πέρας των εκλογών της προσεχούς Κυριακής.

Η πολιτική σκοπιμότητα των σημερινών δημοσιευμάτων της προαναφερθείσης εφημερίδας, στοχεύει κατά την άποψή μου στη μεγιστοποίηση της δυσαρέσκειας που αισθάνονται οι πολίτες της Κεντροδεξιάς εξαιτίας του αποτελέσματος τις Δημοτικές εκλογές και επομένως στην ενίσχυση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες τριπλές εκλογές της Κυριακής.

Οι πολίτες όμως όλης της χώρας, όπως και της Λευκάδας, γνωρίζουν ότι η Ελλάδα σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, χρειάζεται κυβερνητική σταθερότητα και πολιτική ομαλότητα.

Το απέδειξε την προηγούμενη Κυριακή, κατά την οποία καταψήφισε τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολο σχεδόν των 13 περιφερειών της χώρας και την επόμενη Κυριακή δεν μπορεί να διεκδικήσει πάνω από μια – δυο περιφέρειες.

Τέλος στην έκφραση που χρησιμοποιεί η εφημερίδα περί Αγίας Τριάδας, δηλώνω ότι πιστεύω μόνο σε μια Αγία Τριάδα, αυτή της Ορθοδοξίας.Τα υπόλοιπα με αφήνουν αδιάφορο, όπως αφήνουν αδιάφορο και τους πολίτες της Λευκάδας, που με έχουν τιμήσει 3 φορές μέχρι σήμερα, εκλέγοντάς με Βουλευτή.

Θοδωρής Σολδάτος

Προηγουμενο αρθρο
«Κόντρα στην πρόοδο, Κόντρα στον έρωτα, Κόντρα στη Δημοκρατία»
Επομενο αρθρο
Μειώθηκαν κατά 50% οι θανάσιμοι τραυματισμοί, 83.33% οι σοβαροί και 41,18% οι ελαφροί

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.