HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔημόσιος Διάλογος για το Σχέδιο κανονισμού Υπαίθριας Διαφήμισης

Δημόσιος Διάλογος για το Σχέδιο κανονισμού Υπαίθριας Διαφήμισης

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
για το Σχέδιο κανονισμού Υπαίθριας Διαφήμισης

Tο πρόβλημα των παράνομα τοποθετημένων υπαίθριων διαφημίσεων και επιγραφών, που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του πολεοδομικού συγκροτήματος αλλά και των Δημοτικών Ενοτήτων, έχει ξεπεράσει κάθε όριο σε βάρος του αστικού και περιαστικού τοπίου και του δημοσίου χώρου, τα τελευταία χρόνια.

Θεωρούμε ότι αποτελεί υποχρέωση όλων των φορέων, η προστασία και η ανάδειξη της αισθητικής της πόλης και του νησιού μας.

Ξεκινούμε μια συνδυασμένη προσπάθεια εξωραισμού του αστικού και περιαστικού περιβάλλοντος και προστασίας του δημόσιου χώρου.

Στα πλαίσια του δημοσίου διαλόγου που επιδιώκουμε για τις Κανονιστικές αποφάσεις που ως Δημοτική Αρχή θέλουμε, με βάση τις διατάξεις του άρθρου 79 του Ν. 3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων» (ΦΕΚ 114/Α708.06.2006), να θεσπίσουμε, δίδουμε στη δημοσιότητα, Σχέδιο Κανονισμού Προβολής Ιδεών και Υπαίθριας Διαφήμισης.

Το σχέδιο του ανωτέρω Κανονισμού έχει αναρτηθεί στο site του Δήμου και στη διεύθυνση http://www.lefkada.gov.gr

Παρακαλούμε τις όποιες προτάσεις, επισημάνσεις, διορθώσεις ή προσθήκες, να αποστέλλονται γραπτώς στο Δήμο Λευκάδας (υπόψη του αρμοδίου αντιδημάρχου κ. Νικητάκη) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση

info@lefkada.gov.gr

Ευελπιστούμε, μέσα από ένα γόνιμο διάλογο, σε μια κοινή προσπάθεια Δήμου, φορέων και δημοτών, για την αισθητική βελτίωση της πόλης και των οικισμών μας.

Για να δείτε το Σχέδιο κανονισμού Υπαίθριας Διαφήμισης πατήστε [εδώ]

Προηγουμενο αρθρο
Νέο κύμα χιονιά θα σαρώσει τη χώρα -Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας
Επομενο αρθρο
Θέσεις Εργασίας και Εκπαιδευτικά Προγράμματα στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.