HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔιήμερο Ιαπωνικού πολιτισμού 17 & 18 Νοεμβρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο

Διήμερο Ιαπωνικού πολιτισμού 17 & 18 Νοεμβρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΙΗΜΕΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

17 & 18 Νοεμβρίου 2017

Στα πλαίσια των ετήσιων πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ του Shinjuku Foundation for Culture and International Exchange του Δήμου Shinjuku του Τόκυο και του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας, οργανώσαμε ‘Εκθεση Ζωγραφικής των μαθητών των σχολείων της Λευκάδας και των μαθητών από το Shinjuku καθώς επίσης και εκδηλώσεις ιαπωνικού πολιτισμού στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2017.

Το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:

– την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 και ώρα 6.00μμ στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Οι Γέφυρες του Κόσμου», θα δοθούν τα αναμνηστικά διπλώματα των μαθητών που παίρνουν μέρος σε αυτή και θα γίνει επίδειξη judo από τη Σχολή Λύκειος Απόλλων.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από 10.00 έως και 13.30
Tην εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, κ. Yasuhiro Shimizu.

– Το ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 και ώρα 10.00 πμ στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο γνωριμίας με την Ιαπωνική γλώσσα για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

– Το ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, ο ιαπωνολόγος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Στέλιος Παπαλεξανδρόπουλος θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Μουρομάτσι : Η χρυσή εποχή της ζωγραφικής με μελάνη (σούμι-ε)».

ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Προηγουμενο αρθρο
Εκδήλωση Σωματείου Αποκατάστασης Ιστορικής Μνήμης (ΣΑΙΜ) ο Μνήμων Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Εργατικό Κέντρο Λευκάδας: Κάλεσμα για τον γιορτασμό του Πολυτεχνείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.