HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔιαγραφή του Σωτήρη Σκιαδαρέση από τον συνδυασμό της Ρόδης Κράτσα

Διαγραφή του Σωτήρη Σκιαδαρέση από τον συνδυασμό της Ρόδης Κράτσα

Ανακοίνωση διαγραφής μέλους του Συνδυασμού
«ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» στη Λευκάδα.

Εκτός Συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» έθεσε η επικεφαλής και υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου τον κύριο Σωτήρη Σκιαδαρέση, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας, δηλώνοντας οτι οι αρχές του Συνδυασμού για ενότητα, συστράτευση, ομαδικότητα, συνεργασία και σεβασμό στον κοινό αγώνα με στόχο το γενικό καλό του τόπου, είναι υπεράνω των προσωπικών επιδιώξεων και στρατηγικών και δεν πρέπει να παραβιάζονται από κανέναν.

Προηγουμενο αρθρο
Πασχαλινά ταιριάσματα -Του Άρη Σκλαβενίτη
Επομενο αρθρο
Πρόταση του Ι.Σ. Λευκάδας όπως το νέο Νοσοκομείο ονομαστεί «Γιατρός Ξενοφών Γρηγόρης»

2 Σχόλια

  1. Νίκος Γράψας
    26 Απριλίου 2019 at 15:06 — Απάντηση

    ΚΡΙΜΑ !!!!!! ΔΕΝ ανήκω πολιτικά στον χώρο που κινείται ο Σωρηρης Σκιαδαρέσης , όμως έχω συνεργαστεί μαζί του και ξέρω ότι θέτει στόχους , του αρέσει να υλοποιεί συλλογικά προγράμματα και είναι άνθρωπος ιδιαίτερα άξιος . Κατα την ταπεινή μου άποψη, ο συνδυασμός θα έπρεπε να του εμπιστευτεί την θέση του επικεφαλής !!

  2. Σπυριδώνης
    25 Απριλίου 2019 at 14:54 — Απάντηση

    Κρίμα. Το έργο του προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας είναι πολύπλευρο, αναμορφωτικό και πλουσιότατο σε όλους τους τομείς. Πρώτη φορά στο τόπο μας επιχειρήθηκε να συνδεθεί μακρόπνοα ο στόχος της οικονομικής ανάπτυξης με τη διασφάλιση των αναγκαίων μέσων για μια αποτελεσματική πολιτική. Οι προσπάθειες πρέπει να γίνονται με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, δίχως μικροϋπολογισμούς και ευκαιριακούς εντυπωσιασμούς.Η προσήλωση στο καλό του τόπου μας, η σταθερότητα στις αρχές, η αψήφηση του «πολιτικού κόστους» και του «πολιτικάντικου υπολογισμού», ο σεβασμός στους θεσμούς και ο μακρόπνοος σχεδιασμός, σε συνδυασμό με τη σιδηρά βούληση του για την εκτέλεσή του, είναι τα μόνα μέσα για την πρόοδο της Λευκάδας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.