HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΔιαδικτυακή ψηφοφορία – ψηφίστε για την παραλία Μύλος

Διαδικτυακή ψηφοφορία – ψηφίστε για την παραλία Μύλος

Διαδικτυακή ψηφοφορία έχει ξεκινήσει για την τύχη της παραλίας Μύλος του Αγίου Νικήτα μετά την εμφάνιση των ομπρελοξαπλωστρών. Ψηφίστε όσο το δυνατόν περισσότεροι. Έχουμε κάνει μεγάλες καταστροφές διαχρονικά στο όμορφο νησί μας. Η ψήφος μας για την τύχη της παραλίας ας αποτελέσει -έστω και με καθυστέρηση- μια μορφή συγγνώμης και εξιλέωσης.

«Μία από τις τελευταίες εναπομείνασες παρθένες παραλίες της Λευκάδας, χωρίς άμεση πρόσβαση με αυτοκίνητο, ο Μύλος του Αγίου Νικήτα στην Λευκάδα, έπεσε θύμα εκμετάλλευσης για ένα πρόσκαιρο κέρδος. Κάποιοι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατάφεραν να χορηγηθούν άδεια εκμετάλλευσης της παραλίας και εγκατέστησαν ξαπλώστρες και ομπρέλες κατά μήκος της ακτής. Προσπάθησαν να χορηγηθούν και άδεια καντίνας, αλλά η εξαγρίωση του κόσμου, κατοίκων και παραθεριστών, οδήγησαν στην διακοπή των διαδικασιών. Ειναι σημαντικό για όλους μας κ τις επόμενες γενιές να αποφύγουμε την επικείμενη περιβαλλοντολογική καταστροφή. Θέλουμε τον Μύλο να παραμείνει άθικτος χωρίς την παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα. Θέλουμε τον Μύλο να παραμείνει ένας άσπιλος παράδεισος.»

ψηφιστε: Save Mylos – Lefkada

Προηγουμενο αρθρο
Διακοπή νερού αύριο Παρασκευή στην πόλη της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Επικαιροποημένο πρόγραμμα καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.