HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΔιαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Λευκάδα από 06/04 έως 15/04/2015

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Λευκάδα από 06/04 έως 15/04/2015

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ KAI EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA
06/04 έως 15/04/2015

H Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες εργασίας στη Λευκάδα και στην ευρύτερη περιοχή. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρόσκληση του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη 88 ανέργων στο πρόγραμμα της Κοινωφελούς πεντάμηνης απασχόλησης. Η διαδικασία των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 27 Απριλίου. Οι υποψήφιοι θα μοριοδοτηθούν για τα κοινωνικά και οικονομικά χαρακτηριστικά τους, ενώ σημαντική παράμετρο αποτελούν η οικογενειακή κατάσταση, ο χρόνος ανεργίας και η ηλικία. Πλειοψηφούν οι θέσεις γενικών καθηκόντων με απολυτήριο δημοτικού – γυμνασίου (22 άτομα), κοινωνικών λειτουργών (7 άτομα, βοηθοί βρεφοκόμοι (7 άτομα) και ακολουθούν οι τεχνικές ειδικότητες με διπλώματα ηλεκτρολόγων, υδραυλικών και οδηγών. Μάχη θα δώσουν όσοι ενδιαφερθούν για τις θέσεις διοικητικών υπαλλήλων καθώς θα γίνουν μόνο 8 προσλήψεις με απολυτήριο λυκείου και ΤΕΙ και θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον πολλών υποψηφίων. (Παρατίθεται ο σχετικός πίνακας)
Επιπλέον οι ιδιωτικές επιχειρήσεις του νησιού έχουν «μπολιάσει» τον πίνακα των θέσεων εργασίας με ποικιλία ειδικοτήτων . Ζητούνται αποθηκάριοι, λογιστές, γιατροί, οδηγοί, τεχνίτες υποστήριξης συστημάτων υπολογιστών, πωλητές, προσωπικό security, γραμματείς, ξενοδοχειακοί υπάλληλοι, μάγειρες, ψήστες, σερβιτόροι, βοηθοί σερβιτόρων και φύλαξη ηλικιωμένων. Αναλυτικά ο πίνακας των διαθέσιμων πεδίων απασχόλησης συνοδευόμενος από τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας συνοψίζονται παρακάτω:

Δείτε τον πίνακα [ΕΔΩ]

Προηγουμενο αρθρο
Πρωτομαγιά στους Σκάρους
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση της Φιλαρμονικής για το Πασχαλινό έθιμο «το Κομμάτι»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.