HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔιαμαρτυρία για την δημοπρασία του Δημοτικού χώρου στάθμευσης στο Πόρτο Κατσίκι

Διαμαρτυρία για την δημοπρασία του Δημοτικού χώρου στάθμευσης στο Πόρτο Κατσίκι

Λάβαμε και δημοσιεύουμε παρακάτω την διαμαρτυρία της Ευρυδίκης Κουζίδη χωρίς να γνωρίζουμε τα ακριβή γεγονότα. Είναι γνωστό, πως τα αποτελέσματα της δημοπρασίας πρέπει να επικυρωθούν και από την Οικονομική επιτροπή του Δήμου.

«Στις 07.07.2020 διεξήχθη η δημοπρασία για τον δημοτικό χώρο εκμίσθωσης αυτοκινήτων στο Πόρτο Κατσίκι. Η μοναδική πλειοδότης με καταγωγή από το Αγρίνιο, ήμουν εγώ, η οποία τηρούσα τις νόμιμες προϋποθέσεις και δραστηριοποιούμε στη περιοχή δεκαέξι χρόνια και πήρα τη δημοπρασία.

Υπέγραψα η ίδια, ο εγγυητής μου και στη συνέχεια ο δήμαρχος, παρόν της οικονομικής επιτροπής του δήμου. Στις 10.07.2020 προσήλθα στον αρμόδιο υπάλληλο για να προχωρήσει τις ενέργειες για το άνοιγμα της επιχείρησης. Με ενημέρωσε ότι στις 14.07.2020 θα είναι έτοιμα τα χαρτιά μου. Έμεινα έκπληκτη στις 14.07.2020 όταν με ενημέρωσαν πως η δημοπρασία ακυρώθηκε και θα επαναληφθεί.
Διεξάγεται έρευνα

Ευρυδίκη Κουζίδη

Προηγουμενο αρθρο
Εκλογές στον ΠΑΣ Σφακιωτών την Κυριακή 19 Ιουλίου
Επομενο αρθρο
Ο χάρτης του κορωνοϊού στην Ελλάδα: 34 τα εισαγόμενα κρούσματα

1 Σχόλιο

  1. μακης μελας
    17 Ιουλίου 2020 at 12:01 — Απάντηση

    Εκεινο το ” δραστηριοποιουμε (με εψιλον) στη περιοχη δεκαεξ χρονια” ειναι ολα τα …λεφτα!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.