HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔιαπιστώθηκαν παραβάσεις στις παραλίες: Γιαλός, Εγκρεμνοί και Πόρτο Κατσίκι

Διαπιστώθηκαν παραβάσεις στις παραλίες: Γιαλός, Εγκρεμνοί και Πόρτο Κατσίκι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
www.lefkada.gov.gr
τηλ. 2645360500
Λευκάδα, 9 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κλιμάκιο του Δήμου αποτελούμενο από τον Δήμαρχο, Κων/νο Δρακονταειδή, τους Αντιδημάρχους Μ. Νικητάκη, Κ. Σέρβο και Χρ. Κατηφόρη, δύο μηχανικούς της τεχνικής υπηρεσίας, δύο δημοτικούς αστυνομικούς και έναν υπηρεσιακό υπάλληλο, συνοδεία του προέδρου του Αθανίου, Παν/τη Κορφιάτη, μετέβη χθες, Τετάρτη 08.07, στις παραλίες: Γιαλό, Εγκρεμνούς και Πόρτο Κατσίκι, προκειμένου να καταγράψει την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την τήρηση των κανονισμών κοινόχρηστων χώρων, υπαίθριας διαφήμισης και μισθώσεων αιγιαλού- παραλίας.

Στην αυτοψία διαπιστώθηκαν παραβάσεις που αφορούν, μεταξύ άλλων, την παράνομη ύπαρξη ιδιωτικής καντίνας σε χώρο που είναι μισθωμένος από την ΕΤΑΔ Α.Ε. σε άλλον ιδιώτη (Γιαλός), την τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων για τις ομπρέλες- ξαπλώστρες (Εγκρεμνοί), τον κανονισμό υπαίθριας διαφήμισης (Πόρτο Κατσίκι), τη λειτουργία τουλάχιστον μίας καντίνας χωρίς άδεια και την παράνομη λειτουργία ενός χώρου ως πάρκινγκ (Πόρτο Κατσίκι).

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ο Δήμος προβαίνει ήδη από σήμερα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για το σεβασμό του δημόσιου χώρου και των επισκεπτών και σε σχετική ενημέρωση των συν-αρμόδιων Αρχών και Φορέων του Δημοσίου για να πράξουν επίσης τα νόμιμα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

par

Πορτο Κατσίκι παρκινγκ

Προηγουμενο αρθρο
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από εμπορική επιχείρηση στην Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Πρόγραμμα Κατάρτισης για άνεργους νέους έως 29 ετών

2 Σχόλια

  1. Δανος
    10 Ιουλίου 2015 at 21:59 — Απάντηση

    Κουβαλανε παντα την φωτογραφο μαζι τους, για να εχει μετα δουλεια να κανει στο facebook και στα υπολοιπα μεσα κοιν δικτυωσης.Παιρνουν μαλιστα και τις σχετικες ποζες!!Πηγε ο δημαρχος στους εγκρεμνους!!Πωπω!! σωθηκαμε.Αν δεν πηγαινε θα εφευγε η θαλασσα!!!
    Αυτα τα παιζουν στα δαχτυλα.
    Τα προβληματα θα μας πνιξουν

  2. dimotikos
    10 Ιουλίου 2015 at 12:02 — Απάντηση

    Ήθελα να ήξερα διακτινιστήκατε εκει?. Βρε παιδιά μέχρι να φτάσετε Γιαλό , Εγκρεμνούς και Πόρτο Κατσίκι περάσατε μπροστά από σωρεία παραβάσεων κοινόχρηστων, υπαίθριας διαφήμισης, παράνομου υπαίθριου εμπορίου. Έστω να πούμε ότι κοιμόσασταν στη διαδρομή…. Στη Σικελιανού και τη Γολέμη που κόβετε συνέχεια βόλτες δεν το βλέπετε το απέραντο παράνομο παρκινγκ? Γιατί ήδη από σήμερα προβαίνει? Τόσο καιρό που μας φλομώσατε στο ήδη μπαίνει τάξη και λοιπά δεν ίσχυε? Και βεβαίως θα σπέυσετε να πείτε ότι σώστα δεν μπορούν να γίνου όλα με τη μία και κάπως πρέπει να μπει αρχή. Σωστά. Ε τότε μη θριαμβολογείτε και φωτογραφίζεστε και δηλώνετε σε κάθε έξοδο σας για επιβολή τάξης και κάνετε βαρυσήμαντες δηλώσεις για σεβασμό δημόσιου χώρου και τα βάζουν και οι ντελάληδες σας στο face book και συγχαρητηριάδες από κάτω και προπαγανδιστικό μπαλάλισμα. Και τελικά ποιος έιναι αυτός που σας φωτογραφίζει κάθε φορά? Κουβαλάτε και φωτογράφο?

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.